Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

H δημόσια δοκιμασία που στήθηκε στο Mοναστηράκι: «Oποιος τον σηκώσει αυτόν τον αλτήρα παίρνει 100 ευρώ»


 Την ευκαιρία να κερδίσουν 100 ευρώ έχασαν οι περαστικοί που βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες στο Μοναστηράκι. Το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να σηκώσουν έναν αλτήρα. Όχι φυσικά έναν οποιοδήποτε αλτήρα, αλλά τον διάσημο Thomas Inch Dumbbell.

Ο συγκεκριμένος αλτήρας έχει πάρει το όνομά του από τον Βρετανό αθλητή αγωνισμάτων δύναμης, Thomas Inch, είναι βάρους 78 κιλών και η λαβή του έχει διάμετρος μόλις 2,5 ιντσών.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η ομάδα Greek Strength Games που είναι γνωστή για τις δημόσιες προκλήσεις δύναμης, πριν από λίγες μέρες αποφάσισε να βάλει ένα δημόσιο challenge στους περαστικούς αλλά και στους τουρίστες.

Ζήτησε από τον κόσμο να προσπαθήσει να σηκώσει τον αλτήρα της τονίζοντας πως όποιος το κατάφερνε θα κέρδιζε 100 ευρώ. Όμως για να πάρουν τα χρήματα θα έπρεπε να σηκώσουν τον αλτήρα μόνο με το ένα τους χέρι, να τον φέρουν πάνω από το κεφάλι τους και έπειτα να τον αφήσουν ξανά στο έδαφος.

Τελικά κανείς δεν τα κατάφερε εκτός από έναν που μπόρεσε να σηκώσει τον αλτήρα, όχι όμως με το ένα χέρι αλλά με τα δύο. Μπορεί να μην πήρε τα 100 ευρώ, αλλά τουλάχιστον κέρδισε το χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις