Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Ξαφνικό θάνατο του 44χρονου επιχειρηματία Σαράντου Γερογιαννάκη. Έφυγε από ανακoπή καρδιάς - ΕΓΡΑΦΕ KAI ΕΙΡΩΝΕΥΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ!!!

 Καταρρέουν επιχειρηματίες, γιατροί, αθλητές, δημοσιογράφοι

Δεν μπορούν να πάνε σε εκλογές με αυτή τη κατάσταση. Παρότι τα στελέχη της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν καθημερινά ολόψυχα στο παιγνίδι της επικοινωνιακής παραπλάνησης με

υποθέσεις όπως οι υποκλοπές, ο πάτερ-Αντώνιος και ότι άλλο περιλαμβάνει η ευρηματική τους ατζέντα δεν μπορούν πλέον να καλύψουν επικοινωνιακά αυτό που συμβαίνει γιατί είναι τεράστιο και οδυνηρό.

Αυτό που συμβαίνει λοιπόν είναι ότι καθημερινά χιλιάδες εμβολιασμένοι άνθρωποι με τα εμβόλια COVID-19 σωριάζονται στην αιωνιότητα. Είναι πλέον τόσες πολλές οι απώλειες που είναι αδύνατο να κρυφτούν. Πάρτε παράδειγμα την Ελλάδα. Οι άνθρωποι που φεύγουν από τη ζωή έχουν όνομα, επώνυμο, είναι αθλητές, επιχειρηματίες, γιατροί, πολλοί από αυτούς ιδιαίτερα γνωστοί στο κοινωνικό τους περίγυρο.

Όλοι τους έχουν κάτι κοινό. Ήταν εμβολιασμένοι με τα εμβόλια COVID-19. Mάλιστα πολλοί από αυτούς έσπευσαν την ώρα που έκαναν τα εμβόλια να κάνουν και τη σχετική πλάκα είτε αυτοσαρκαζόμενοι, είτε ειρωνευόμενοι τους ανεμβολίαστους ως ψεκασμένους και πάει λέγοντας.

Έτσι μόλις τις τελευταίες ώρες συνέβησαν τα εξής>

Έτσι λίγες ώρες πριν έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας του Τουρισμού Σαράντος Γερογιαννάκης, ο οποίος διατηρούσε ξενοδοχιακές μονάδες στη περιοχή του Αδελιανού Κάμπου. Ο Αδελιανός Κάμπος βρίσκεται 6 χλμ ανατολικά του Ρεθύμνου, στην περιφέρεια του χωριού Άδελε.

Έτσι το πρωί του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου κι ενώ βρισκόταν σε ταξίδι στη Γερμανία ο Σαράντος κατέρρευσε από ανακοπή καρδιάς. Ήταν μόλις 44 χρόνων.Είχε κάνει τουλάχιστο δύο δόσεις του εμβολίου για τον COVID-19.

Μετά το δεύτερο τρύπημα έκανε το εξής σχόλιο.

Ο Σαράντος Γερογιαννάκης, ήταν γιος του ιδιαίτερα αγαπητού Μπάμπη Γερογιαννάκη, ο οποίος έφυγε κι εκείνος από τη ζωή πριν από περίπου έναν χρόνο, ενώ η οικογένειά του αριθμεί άλλα τέσσερα αδέλφια.

Τις τελευταίες ώρες γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες από τους οικείους του προκειμένου να λυθούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα που σχετίζονται με τη μεταφορά της σωρού του στο αγαπημένο του Ρέθυμνο.

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο 58χρονος αθλητικός Επιστήμονας Σταύρος Δεδούκος. Σοκ για τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων και το Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής

Έφυγε από τη ζωή στις 19 Νοεμβρίου 2022, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 58 ετών ο αθλητικός Επιστήμονας Σταύρος Δεδούκος.

Ο αδόκητος θάνατος του Σταύρου Δεδούκου, βύθισε σε θλίψη ολόκληρο τον κλάδο των γυμναστηρίων και όσων εμπλέκονται με το χώρο του Fitness.
Σε όλο το διάστημα του εργασιακού του βίου πρόσφερε ανεπανάληπτες υπηρεσίες στα γυμναστήρια και τους γυμναστές. Έγραψε πληθώρα αθλητικών βιβλίων με θεματικό άξονα τη σωματική άσκηση και τη διατροφή.
Με εκατοντάδες συμμετοχές σαν εισηγητής σε συνέδρια και σεμινάρια τα οποία αφορούσαν την εκπαίδευση, την ενημέρωση και την επιμόρφωση όσων εμπλέκονται επαγγελματικά με τη σωματική άσκηση, αναβάθμισε το γνωσιολογικό τους επίπεδο. Παράλληλα σαν βασικός καθηγητής σε διάφορους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, συντέλεσε αποφασιστικά στη δημιουργία καταρτισμένων στελεχών των γυμναστηρίων.
Τελευταίος εκπαιδευτικός οργανισμός στη διαδρομή του ήταν η σχολή Studio One.
Το κενό του δυσαναπλήρωτο και η απουσία του θα πλήξει σημαντικά την πορεία του κλάδου.
Καλή μετάβαση στην αιώνια ζωή Σταύρο.
Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Με αίσθημα βαθιάς οδύνης πληροφορήθηκε ο κλάδος των γυμναστηρίων τον πρόωρο θάνατο του Σταύρου Δεδούκου, ο οποίος αποτελούσε φωτεινό παράδειγμα απαράμιλλου ήθους και ανεκτίμητης προσφοράς στον κλάδο.
Τα Διοικητικά Συμβούλια του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής αποφάσισαν ομόφωνα τα ακόλουθα:
1. Να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του
2. Εκπρόσωποι των δύο οργάνων να παρευρεθούν στην εξόδιο ακολουθία του
3. Αντί στεφάνου να καταθέσουν διακόσια ευρώ για οικονομική ενίσχυση των συσσιτίων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών
4. Να καθιερωθεί η διεξαγωγή Ετήσια Εκδήλωση Μνήμης του Σταύρου Δεδούκου, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.
Καλό ταξίδι Σταύρο, θα παραμείνεις ζωντανός στις καρδιές και τη σκέψη μας.

>

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Μπογονικολός, αθλητικός συντάκτης επί σειρά ετών στην Πελοπόννησο.

Ο αθλητικός συντάκτης Νίκος Μπογονικολός, ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της αθλητικής δημοσιογραφίας περπατούσε σήμερα στην οδό οδό Αλαμάνας στα Ζαρουχλέικα.

Ξαφνικά ο άνθρωπος αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στην αιωνιότητα. Όταν έφτασε το ΕΚΑΒ ο Νίκος είχε χάσει ήδη τις αισθήσεις του.

Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Φυσικά ακολούθησε το γνωστό “αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή για να διακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του…”

Ο Μπογονικολός διετέλεσε αθλητικός συντάκτης αρχικά στην εφημερίδα Ημέρα και στη συνέχεια επί σειρά ετών στην Πάτρα Σπορ και στην Πελοπόννησο απ’ όπου συνταξιοδοτήθηκε πριν από μερικά χρόνια.

Στα νεανικά του χρόνια είχε αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της Παναχαϊκής και το δέσιμο του με την ομάδα παρέμενε ιδιαίτερο.

Ο Νίκος Μπογονικολός σύμφωνα με πληροφορίες αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε ενώ περπατούσε στην οδό Αλαμάνας στα Ζαρουχλέικα.

Πολλές οι συμπτώσεις. Καταιγιστικές, για να είναι απλά συμπτώσεις…
-Το αποφάσισα. Θα το κάνω το εμβόλιο. Άφοβα για να μπορώ να ταξιδεύω όπου θέλω χωρίς φόβο
Τις άλλες βλακίες για τσιπάκια και DNA μου περισσεύουν”…έλεγε πριν λίγο καιρό.
Είναι ο ίδιος που ήθελε μόνο εμβολιασμένους στο μαγαζί του.
Γιώργος Καραγιάννης> Ένας από τους μεγαλύτερους πιανίστες της χώρας, έφυγε ξαφνικά στα 36 του!
Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί, σε ηλικία 36 ετών, ο Γιώργος Καραγιάννης , ένας από τους μεγαλύτερους πιανίστες της χώρας.
Ο Γιώργος γεννήθηκε στα Γρεβενά και άρχισε να σπουδάζει πιάνο σε ηλικία 11 ετών. Αποφοίτησε από το Τµήµα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστηµίου ενώ μετά την εισαγωγή του ως 1ος στον τοµέα Konzertexamen (ανώτατες σπουδές σολιστικής ειδίκευσης στη Γερµανία ακολούθησαν µεταπτυχιακές σπουδές µουσικής δωµατίου στο Πανεπιστήµιο του Ανόβερου.
Έχει συµµετάσχει και διακριθεί σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισµούς . Επίσης έχει εµφανιστεί δίνοντας ατοµικά ρεσιτάλ και συναυλίες µουσικής δωµατίου σε πόλεις και φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού (Γερµανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Βουλγαρία, Ταϋλάνδη.
Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 12:00 μ. στον Ιερό Ευαγγελιστρία.
Έλληνες γιατροί που έφυγαν μετά το εμβόλιο  COVID-19
Ακολουθεί video με τους Έλληνες γιατρούς που κατέρρευσαν ξαφνικά στην αιωνιότητα>
Η δραματική ιστορία του Jonnie Irwin του BBC και του Channel 4

Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ, ο Bρετανός παρουσιαστής του Channel 4 και του BBC Jonnie Irwin διαγνώστηκε πριν από δύο χρόνια με καρκίνο του πνεύμονα, ο οποίος όμως εξαπλώθηκε στον εγκέφαλό του. Ο ίδιος κρατούσε για δύο χρόνια κρυφή την κατάσταση της υγείας του.

Μόλις το διαβάσαμε αυτό, ότι κάνουμε σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Μια απλή έρευνα στα social media του Irwin ώστε να διαπιστώσουμε εάν νέος αυτός άνθρωπος είχε εμβολιαστεί με τα εμβόλια COVID. Εμβόλια τα οποία είτε προκαλούν καρκίνους, είτε δίνουν τη χαριστική βολή σε ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα όπως ο καρκίνος.

Ο Jonnie Irwin είχε κάνει τουλάχιστο δύο εμβόλια COVID-19.

Ένας από αυτούς μάλλον είναι και ο άτυχος Jonnie Irwin. Φυσικά στο σχετικό ρεπορτάζ του protothema και των υπολοίπων MME αυτό δεν είναι άξιο αναφοράς, είναι ίσως λεπτομέρεια άνευ σημασίας και κυρίως χαλάει το αφήγημα των ασφαλών και αποτελεσματικών εμβολίων COVID.

Έλα όμως που τα νέα από ολόκληρο το κόσμο για τις ολέθριες συνέπειές τους-παρενέργειες γίνονται κάθε λεπτό που περνάει όλο και πιο σοκαριστικά. Έως εξαυλώσεως κομμάτων όπως η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το ΜΕΡΑ 25, κλπ, τα οποία με θανάσιμη προθυμία προέτρεψαν τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Πάμε να δούμε κατ΄αρχάς το σχετικό ρεπορτάζ από το protothema.


“Αποκάλυψε ότι πεθαίνει από καρκίνο και το μοιράστηκε με το κοινό, στέλνοντας παράλληλα ένα δικό του μήνυμα για τη ζωή. Ο 48χρονος Βρετανός Τζόνι Ίργουιν, παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών του Channel 4 και του BBC, αποκάλυψε σε μία συγκινητική συνέντευξη το σοβαρό πρόβλημα υγείας από το οποίο πάσχει, ενώ ενθάρρυνε τους ανθρώπους να χαίρονται την κάθε τους ημέρα.

Σε μια εξομολόγησή του στο περιοδικό Hello, ο Ιργουιν δήλωσε ότι διαγνώστηκε πριν από δύο χρόνια με καρκίνο του πνεύμονα, ο οποίος όμως εξαπλώθηκε στον εγκέφαλό του και πλέον δεν ξέρει πόσος χρόνος του απομένει για να ζήσει.

«Ο καρκίνος είναι σε τελικό στάδιο λένε οι γιατροί. Το 2020, όταν πρωτοδιαγνώστηκα, μου “έδωσαν” έξι μήνες αλλά ακόμα είμαι εδώ. Κάποια στιγμή όμως (ο καρκίνος) θα με προφτάσει τελικά» είπε ο 48χρονος παρουσιαστής.


«Τώρα όμως θέλω να κάνω σχέδια. Θέλω να δημιουργήσω αναμνήσεις και να αποτυπώσω αυτές τις στιγμές με την οικογένειά μου γιατί η πραγματικότητα είναι ότι τα αγόρια μου (2 και 3 ετών) θα μεγαλώσουν χωρίς να γνωρίζουν τον μπαμπά τους και αυτό μου ραγίζει την καρδιά» εξομολογήθηκε στην συγκινητική του συνέντευξη ο Ιργουιν.

Ο Ιργουιν κρατούσε για δύο χρόνια κρυφή την κατάσταση της υγείας του και ένιωθε ότι κουβαλούσε ένα «βρώμικο μυστικό».

Καθώς όμως «δεν ξέρει πόσος χρόνος ακόμα του απομένει» αποφάσισε να μιλήσει για να θυμίσει στον κόσμο ότι η ζωή είναι μικρή και να τους εμπνεύσει να ζουν την κάθε μέρα τους σα να είναι η τελευταία.

Iδού λοιπόν εδώ κάτι που δεν συμπεριέλαβε το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδαςΟ Jonnie Irwin είχε κάνει τουλάχιστο δύο εμβόλια COVID-19.

  

Σε προηγούμενα επεισόδια του Κουρδιστού Πορτοκαλιού>

Aνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα όπως ο καρκίνος που εμβολιάστηκαν με εμβόλια COVID-19 έφυγαν από τη ζωή

Εκεί έξω είναι Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022. Ας ξεκινήσουμε κάπως έτσι αφού σας θυμίσουμε ότι μία από τις πρώτες ομάδες των πληθυσμών που έπρεπε να εμβολιαστούν με τα εμβόλια COVID-19 ήταν οι ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα. Πάμε να δούμε λοιπόν κάτι επώδυνες συμπτώσεις που θέλουν ακριβώς αυτή τη κατηγορία των ασθενών με υποκείμενα νοσήματα όπως ο καρκίνος αφού σπεύσουν να εμβολιαστούν εγκαταλείπουν στη συνέχεια τα εγκόσμια.

Το γεγονός ότι υπάρχουν υποκείμενα νοσήματα συμβάλει στην επικοινωνιακή αθώωση των εμβολίων COVID-19 όπως επίσης και η συνολική επικοινωνιακή προπαγάνδα καθώς πέρα από τους ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα τα εμβόλια των Pfizer-Moderna φροντίζουν, όπως δείχνουν πλέον χιλιάδες συμπτώσεις, να ξυπνήσουν τα καρκινικά κύτταρα στον ανθρώπινο οργανισμό.


Πάμε να δούμε μερικά ακόμη από τα πρόσφατα παραδείγματα εμβολιασμένων ανθρώπων με εμβόλια COVID-19 που έφυγαν από τη ζωή. Ηδη τα Γραφεία Τελετών ανά το κόσμο-σύμφωνα με τον ιστότοπο Zerohedge-καταγράφουν τρελή εκτόξευση της δουλειάς.

ΕΝΑ_Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’

Η είδηση> Εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’. Ο Αρχιεπίσκοπος έδινε πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην Αρχιεπισκοπή. Πριν λίγα 24ωρα τον επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.


Πράγματι ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ ο οποίος ήτο φανατικός θιασώτης των εμβολίων COVID έδωσε στο παρελθόν πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο και σύμφωνα με τον ίδιο εξήλθε νικητής από αυτή τη μάχη. Την εν λόγω νίκη του ανακοίνωσε με πανηγυρικό τρόπο-κάποιοι θεώρησαν την ανακοίνωσή του προκλητική.

Είναι Μάρτιος του 2019 όταν δημοσιεύθηκε στα ΜΜΕ η ακόλουθη είδηση>

Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’. «Δόξα σοι ο θεός είμαι καθαρός. Ο καρκίνος δεν ταίριαζε με τον χαρακτήρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ραδιοσταθμό Active.

-O καρκίνος πήρε διαζύγιο από μένα…

«O καρκίνος πήρε διαζύγιο από μένα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά. Ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε επίσης ότι στις αρχές του ερχομένου Απριλίου θα μεταβεί στην Αγγλία όπου ειδικοί ιατροί θα επιληφθούν το θέμα του ποδιού του, για το οποίο βεβαιώνουν ότι θα γίνει πολύ καλύτερα.

Το σχόλιό του περί χαρακτήρα, προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις στο διαδίκτυο και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από μερίδα του τοπικού τύπου, με τη στήλη Βαρόμετρο του «Πολίτη» να γίνεται viral στα social media.

Στη συνέχεια όπως δείχνουν και τα σχετικά φωτογραφικά ενσταντανέ ο καλός Αρχιεπίσκοπος αφού έσπευσε να εμβολιαστεί από τους πρώτους πήρε το μαστίγιο ανά χείρας ώστε να απαλλάξει το Ναό από τον εσμό των Ανεμβολίαστων.

Έτσι>

Ομόφωνα η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου τάχθηκε υπέρ των εμβολιασμών και της τιμωρίας κληρικών που προχωρούν σε αντίθετες συστάσεις προς τους πιστούς, σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο.

Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο Κύπριος Αρχιεπίσκοπο, είπε ότι απαιτεί από τους Συνοδικούς να δώσουν εντολή για υλοποίηση της απόφασης από όλους τους κληρικούς, διότι σε διαφορετική περίπτωση, θα υπάρξουν συγκεκριμένες τιμωρίες.

Σε περίπτωση Συνοδικών που παραβιάζουν τη συμφωνία, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος εισηγείται αποβολή τους από τη Σύνοδο και στέρηση του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι για όσο χρονικό διάστημα αποφασιστεί. Προειδοποίησε δε πως αν κληρικοί φωνασκούν και καλούν τον κόσμο να μην εμβολιαστεί, τότε θα υπάρξει οικονομικός αντίκτυπος και η Αρχιεπισκοπή δεν θα είναι σε θέση να πληρώσει τους ιερείς και να στηρίξει κάποιες μητροπόλεις, καθώς θα κλείσουν και τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η Εκκλησία. Οποιος ιερέας δεν συμμορφώνεται με την απόφαση της Συνόδου, δεν θα έρχεται ο μισθός να τον βρίσκει στο τέλος του μηνός, θα χάνει το “μισθουδάκι” του, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος, προσθέτοντας ότι έχει αποσταλεί και σχετική επιστολή.

«Σήμερα έβγαλα ανακοίνωση στην Αρχιεπισκοπή, όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, επειδή σε μια εβδομάδα πάμε διακοπές και επιστρέφοντας πίσω πρέπει να είναι όλοι εμβολιασμένοι. Όσοι δεν εμβολιαστούν να μην επιστρέψουν πίσω στη δουλεία τους. Να θεωρήσουν τον εαυτό τους ως απολυμένοι, θα τους απολύσω και δεν το συζητώ αυτό με κανέναν. Ή πείθονται και πηγαίνουν και εμβολιάζονται ή υπάγονται από υπάλληλοι της Αρχιεπισκοπής. Τελεία και παύλα. Να μάθουν να σέβονται και τους άλλους. Θα καλέσω σύνοδο πολύ σύντομα μετά τις διακοπές διότι πρέπει να προσγειωθούν οι πάντες».

ΔΥΟ_Αντώνης Σκυλλάκος

Έφυγε από τη ζωή ένας εξαίρετος άνθρωπος τις αρχές και το ήθος του οποίου δεν κατάφερε να αλλοτριώσει το κατ΄εξοχήν επάγγελμα-διαφθορέας που ονομάζεται δημοσιογραφία.

Ο Αντώνης Σκυλλάκος είχε μακρά πορεία στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, κατέχοντας επί σειρά ετών επιτελικές θέσεις.
Μεταξύ άλλων είχε διατελέσει Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στην τηλεόραση του Alpha, Διευθυντής Σύνταξης στον “Ελεύθερο Τύπο”, είχε εργαστεί στον όμιλο του ΣΚΑΪ, υπήρξε συνεργάτης του Ποντικιού στο όποιο είχε και διευθυντικό ρόλο, ενώ ήταν ένας εκ των ιδρυτών του Newpost.gr

Ο Αντώνης Σκυλλάκος τελευταία έδινε μάχη με τον καρκίνο όσο και με τον διαβήτη. Ηταν φανατικά υπέρ των εμβολίων και μάλιστα όταν έλαβε τη 2η δόση της Pfizer έκανε και ένα σχόλιο ήπια δεικτικό για τους ανεμβολίαστους.

ΤΡΙΑ- Μαρία Πατέρα

Η αδελφή του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα. Η Μαρία άφησε πίσω της 4 υπέροχα παιδιά.

Τα τελευταία χρόνια, ο σπουδαίος αυτός άνθρωπος είχε ταλαιπωρηθεί τα μέγιστα από υποκείμενα προβλήματα υγείας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες πέθανε στον ύπνο της ενώ δεν έχουν καθοριστεί ακόμη τα αίτια θανάτου της.
Προσωπική γιατρός της ήταν η κ. Αναστασία Κοτανίδου καθηγήτρια πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας στο ΕΚΠΑ.


Η Μαρία Πατέρα είχε ακολουθήσει το πλήρες εμβολιαστικό πρόγραμμα σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών της και συγκεκριμένα της κ. Κοτανίδου.

TEΣΣΕΡΑ-Γιώργος Δασκαλάκης

Ο ταλαίπωρος τραγουδιστής ο Γιώργος Δασκαλάκης και περιέγραψε τη περιπέτειά του με τον καρκίνο μετά τα “ασφαλή” εμβόλια COVID-19.

Tα συμπτώματα που περιγράφει ο ίδιος τα βιώνουν εκατομμύρια λήπτες των εμβολίων εκεί έξω στον πλανήτη. Στο δε Ισραήλ όπου βρεθήκαμε για 84 μέρες οι άνθρωποι έφθασαν στο σημείο να κάνουν γραφεία συνοικεσίων για ανεμβολίαστους ή να επιλέγουν ακόμη και ανεμβολίαστους οδηγούς ταξί για να του πάνε στους προορισμούς τους γιατί πολλοί οδηγοί λεωφορείων και ταξί έφευγαν από καρδιακά και εγκεφαλικά στο τιμόνι!

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης ο Γιώργος Δασκαλάκης μίλησε για τη «μάχη» που δίνει τους τελευταίους με τον καρκίνο, τονίζοντας μεταξύ άλλων «είχα βγάλει κάτω από την μασχάλη μου μετά τα κ@λοεμβόλια που κάναμε, ένα πράγμα σαν σπυράκι».


Τον περασμένο Αύγουστο είχε χειρουργηθεί κι έκανε έκκληση για αίμα ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ενώ συχνά ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του.

Ο ίδιος είπε: «Είναι δύσκολο όλο αυτό! Θα κάνω μια εισαγωγή πως ξεκίνησε όλο αυτό και μάθαμε αυτό που έχω! Από τον Απρίλιο ήδη δεν ένιωθα καλά, είχα ατονίες! Είχα βγάλει κάτω από την μασχάλη μου μετά τα Κ@ΛΟΕΜΒΟΛΙΑ που κάναμε, ένα πράγμα σαν σπυράκι, αλλά δεν του έδωσα σημασία»!


Ο ίδιος πλέον έχει αποτραβηχθεί στο νησί του την Ρόδο και αναφέρει: «Περπατάω με μπαστούνι, δεν μπορώ να σηκωθώ, δεν έχω κουράγια να το κάνω άλλο αυτό».

Η εικόνα του πλέον σοκάρει. Η ψυχή του όμως δεν αλλάζει και ούτε θα αλλάξει. Και συγκινείται και δακρύζει όταν βλέπει πως υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που τον στηρίζουν. Σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα που απαιτεί χιλιάδες ευρώ σε έξοδα.


Ο συνάδελφός του Ματθαίος Γιαννούλης ήταν εκείνος που ξεκίνησε μια πρωτοβουλία και κατάφερε να μαζέψει κοντά τους πάνω από 20 γνωστούς τραγουδιστές οι οποίοι σήμερα Δευτέρα θα δώσουν μια συναυλία για τον Γιώργο Δασκαλάκη στο «Αγιονέρι» στο Περιστέρι.


ΠΕΝΤΕ>Μαίρη Ταράση, πρώην αθλήτρια

ΕΞΙ_Μαρία Κοκκίνου, αρχιτέκτονας, έδινε μάχη με τον καρκίνο

ΕΦΤΑ> Από μία πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο

Συνεχίζουμε με τις πρόσφατες ξαφνικίτιδες

ΟΧΤΩ> Ξφνικά ο Ηλίας Ζερβός

ΕΝΝΕΑ> Τάκης Ζερβός, αθλητής ετών 47

ΔΕΚΑ_ 47χρονος Ανθυπασπιστής σε στρατόπεδο της Εύβοιας

ΕΝΤΕΚΑ_25χρονος στη Λάρισα

ΔΩΔΕΚΑ> 32χρονη στο Βόλο

ΔΕΚΑ ΤΡΙΑ>Καθώς πήγαινε στη πρεμιέρα

ΔΕΚΑ ΤΕΣΣΕΡΑ> Μιχάλης Τουρνάκης, έφυγε ξαφνικά

 ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ> Τάκης Αργυρός

ΔΕΚΑ ΕΞΙ _ Κέρκυρα, 41χρονη έφυγε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς ΔΕΚΑ ΕΠΤΑ> Βικτώρια Γκρόσου 

ΔΕΚΑ ΟΧΤΩ> Νεαρός ποδοσφαιριστής με λευχαιμία

ΔΕΚΑ ΕΝΝΕΑ> Λάρισα, 25χρονος κατέρρευσε στο σπίτι του

ΕΙΚΟΣΙ> Αγρίνιο, 20χρονος κατέρρευσε ενώ περπατούσε με το φίλο του

EIKOΣΙ ΕΝΑ> Ηλίας Χαραμαράς, παιδίατρος, έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 50 ετών

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ> Άγγελος Βαρδάκης, 50χρονος αστυνομικός, ανήμερα της εορτής του

Το όνομά του στη μεγάλη λίστα των ξαφνικών απωλειών πρόσθεσε ο Άγγελος Βαρδάκης, ο οποίος την ημέρα της γιορτής του έμελλε να βυθίσει στο πένθος τόσο τον τόπο διαμονής και εργασίας του, το Αλιβέρι, όσο και τον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη.

Ο 50χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε παλαιότερα στην ΟΠΚΕ και τα τελευταία χρόνια στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου και συγκεκριμένα στην ομάδα Τροχαίας–Αστυνόμευσης, έπεσε ξαφνικά νεκρός το πρωί μέσα στο σπίτι του από ανακοπή καρδιάς.

Η γυναίκα του ήταν αυτή που τον βρήκε και σοκαρισμένη κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο παρότι έσπευσε άμεσα, δεν μπόρεσε να κάνει (σ.σ. οι διασώστες) τίποτα διαφορετικό από το να διαπιστώσει τον θάνατό του.

Ο Άγγελος Βαρδάκης ήταν πατέρας δύο παιδιών. Οι συνάδελφοί του στο ΑΤ Αλιβερίου είναι συγκλονισμένοι.

EIKOΣΙ ΤΡΙΑ> 80 Καναδοί γιατροί (δείτε τις φωτογραφίες τους) έφυγαν από τη ζωή όταν ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί COVID-19

Οι περιπτώσεις των εμβολιασμένων πολιτών του δυτικού κόσμου που φεύγουν ξαφνικά, διαγνώσκονται με καρκίνο, μένουν ανάπηροι και εγκαταλείπουν τη ζωή γίνονται πλέον όλο και πιο δύσκολα μετρήσιμες.

Φυσικά η Pfizer, η Μoderna και το Ίδρυμα ενός τύπου (Βill Gates) που δεν είναι καν γιατρός αλλά έγινε παγκόσμιος εμβολιαστής μοιράζουν τρελό χρήμα για να σε πείσουν για την αυτοχειρία σου. Το ενδιαφέρον είναι ότι την ίδια πρεμούρα για τον εμβολιασμό των πολιτών που δείχνει ο δηλωμένος θαυμαστής του Ναζισμού κα υπ. Υγείας Θανάσης Πλεύρης δείχνει και ο δήθεν αριστερός Αλέξης Τσίπρας.

Αμφότεροι πρόθυμα puppets, αν με εννοείς.


Όσοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο δυτικός κόσμος βιώνει οτιδήποτε άλλο εκτός από μία απόπειρα ελέγχου με σκοπό τη μείωση του πληθυσμού ας επιστρέψουν όσο είναι καιρός στη πραγματικότητα.

Οσο αφορά τις Υποκλοπές, ακόμη και εάν δεν υπήρχαν θα έπρεπε να τις εφεύρουμε. Ποιες Υποκλοπές;

Αυτές που αποτελούν μέρος της Ιστορίας της μεταπολίτευσης; Γιατί τόση έκπληξη για το αυτονόητο;

Στη προκειμένη περίπτωση το εκτόπισμα του εφοπλιστή Μαρινάκη είναι άθελά του και εν αγνοία του ένα χρήσιμο εργαλείο επικοινωνιακής συγκάλυψης της ολέθριας πραγματικότητας. Εάν για κάτι θα έπρεπε να ανησυχούν οι Έλληνες εφοπλιστές, επιχειρηματίες και βιομήχανοι είναι για την επιλογή τους να εμβολιαστούν κάτω από το επικοινωνιακό καθεστώς του τρόμου. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα σ΄αυτή τη θανάσιμη προπαγάνδα συμμετέχουν και τα ΜΜΕ ιδιοκτησίας τους.

Ο τρόπος που ξεγλίστρησε ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης και χιλιάδες άλλοι εκεί έξω με fake εμβολιασμό COVID-19 αποδεικνύει ότι πολύς κόσμος είτε γνωρίζει, είτε ενστικτωδώς διαισθάνεται ότι βρίσκεται σε ισχύ πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού.

Σήμερα το ενδιαφέρον μας είναι στραμμένο στις ΗΠΑ και με την ελπίδα ότι οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν λάβει όλα τα μέτρα εναντίον της καλπονοθείας.

 

 

Είχε προηγηθεί ο ξαφνικός θάνατος της 40χρονης Ελίνας Ακουμιανάκη, επίσης στο Ρέθυμνο>

Στα προηγούμενα επεισόδια…

O ΔΥΣΤΟΠΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ

Καθώς θα βρίσκονται στα πολυτελή ανά το πλανήτη διαμερίσματά τους, πιστεύοντας ότι έχουν κατακτήσει τον κόσμο θα σωριάζονται στην αιωνιότητα, όπως οι πρωταγωνιστές της ταινίας Το Σύνδρομο του Αμβούργου με το οποίο (και πολλές άλλες παρόμοιες παραγωγές) αι ημέτεραι δυνάμεις φρόντιζαν να βάλουν τα κουνούπια δεκαετίες τώρα στη ψυχολογία του θύματος και στη ματαιότητα της ύπαρξής τους.

Κάπως έτσι ξεκινάμε σήμερα πριν πάμε στην αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Σωτήρη Τσιόδρα (γύρευε τι θανάσιμες συνομιλίες και αντίστοιχη ηλεκτρονική αλληλογραφίας έχουν καταγράψει τα διάσπαρτα καλοχετενισμένα Predators) o οποίος έντρομος έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι αφ΄ενός μεν τα θύματα αντιλαμβάνονται τον ρόλο του, οι δε δράστες που τον ελέγχουν ως τηλεδιαχειριζόμενο εργαλείο του ζητάνε όλο και πιο πολλά. Όλο και πιο πολλούς από τα κουνούπια στη θέση “ραδίκια ανάποδα”.

Στους αμύητους έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ένας πρωθυπουργός προέτρεψε τους πολίτες του να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της γρίπης και έσπευσαν να αποδώσουν την προτροπή του Κυριάκου στην από κοινού εμφάνιση με το εργαλείο Τσιόδρας σε υπόγεια σχέση εξαγοράς με την Pfizer. Ανοησίες. Δεν έχετε παρά να δείτε πόσα εκατομμύρια φορές το κέρινο εργαλείο Joe Biden προέτρεψε τους Αμερικανονούς πολίτες να εμβολιαστούν. Άλλωστε γι΄αυτό τοποθετήθηκε στο Λευκό Οίκο. Για να φέρει σε πέρας την αποστολή του-τον θανατούλη σου. Η αποστολή του Τσιόδρα ο οποίος βρισκόταν στην ίδια θέση στο πλευρό των Αβραμόπουλου-Κοντοζαμάνη όταν έγινε η πρώτη προπόνηση ελέγχου και εξόντωσης των κουνουπίων.

Σε εκείνη τη περίπτωση αι ημέτεραι δυνάμεις απέτυχαν γιατί υπήρξαν άμεσοι θάνατοι ηλικιωμένων που έλαβαν δημοσιότητα.

Αυτή τη φορά η προαναγγελθείσα πανδημία στήθηκε με πιο αυστηρές προδιαγραφές και με τα ΜΜΕ ιδιοκτησίας μας σε όλο το δυτικό κόσμο να ξεκινάνε μεταδίδοντας εικόνες τρόμου με ανθρώπους που κατέρρεαν στους δρόμους της Κίνας από τον κατασκευασμένο εργαστηριακά ιό ο οποίος θα εγκαινίαζε την πιο βίαιη φάση του σχεδίου.

Αυτή τη φορά τα αλλοιωμένα χαρακτηριστικά του Τσιόδρα είναι ο τρόμος του ενόχου ζωγραφισμένος στο πρόσωπό του. Ο Τσιόδρας γνώριζε και μίλησε για την “πανδημία” ήδη από το καλοκαίρι του 2019. Βρισκόταν στη θέση βάσει του ρόλου που είχε από την δήθεν προσομοίωση πανδημίας EVENT 201 για να φέρει σε πέρας την αποστολή του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι πριν καν ανακηρυχθεί πανδημία από τον ελεγχόμενο από τις ημέτεραι δυνάμεις ΠΟΥ ο Τσιόδρας και η παρέα των πεκινουά επιστημόνων έσπευσαν, μόλις τον Ιανουάριο του 2020, να εκπονήσουν μελέτη με την οποία συμπέραναν ότι ο ιός COVID-19 ήταν φυσικής προέλευσης και είχε διαφύγει από τον πογκολίνο Μαγιορκίνη.

-Μαρία, τα επόμενα χρόνια θα γεμίσουμε αυτοάνοσα (καρκίνους) εξαιτίας των εμβολίων COVID-19…, εξήγησε Γάλλος φαρμακοβιομήχανος σε Ελληνίδα δημοσιογράφο. Φυσικά τα ανά το κόσμο φερέφωνα επιχειρούν να αποδώσουν τη κόλαση που έρχεται στα lockdowns και όχι στις ενέσεις. Πάρτε κι ΕΔΩ μία γεύση από το κοντινό μέλλον

 

Τη μελέτη του Σωτήρη Τσιόδρα με τα αλλοιωμένα πλέον χαρακτηριστικά μαζί με 7 άλλες αξιοποίησε ο εργολάβος των gain of function ιών Peter Daszak, ένα πραγματικό μούτρο που εργάζεται ταυτόχρονα σαν επιθεωρητής του ΠΟΥ για να εξαλείψει κάθε αναφορά σε εργαστηριακό ιό.

Οχι δεν επρόκειτο για ατύχημα αλλά για ένα project στο οποίο αι ημέτεραι δυνάμεις ήταν αυτή τη φορά πιο καλά προετοιμασμένες και έτσι “ Summoning His Legions“.

Εκτός από τον πρόθυμο οφικιάλιο υπάρχουν και οι πρόθυμοι μηντιάρχες, εκδότες, διευθυντές, συντάκτες σε ολόκληρο το κόσμο και στη χώρα μας φυσικά. Όλος αυτός ο στρατός των ανοήτων έχει την ψευδαίσθηση ότι εκείνοι και τα παιδιά τους που βιώνουν τη μαλθακή ζωή σπουδάζοντας στη Νέα Υόρκη, τα Λονδίνα, στα Λος Άντζελες, στη Μασαχουσέτη με τα κλεμμένα λεφτά που δεν τους ανήκουν αλλά ανήκουν στις ημέτεραι δυνάμεις θα αποτελέσουν εξαίρεση. Πως προκύπτει αυτό; Πως προέκυψε αυτή η χωροθέτηση για τα παιδιά του μαλθακού Έλληνα τηλεπερσόνας; Κανείς δεν θα εξαιρεθεί από το δεν θα σου ανήκει τίποτε και θα είσαι ευτυχισμένος. Γιατί στη πραγματικότητα δεν σου ανήκει τίποτε.

Με παγκόσμιο χρέος 400 τρις, με χρέος της χώρας σου 400 δις πως είναι δυνατόν εσύ να πιστεύεις ότι σου ανήκουν τα 50 εκατ. ευρώ που πήρες δήθεν δάνειο από τη Τράπεζα. Είναι χρήματα των ημετέρων δυνάμεων ηλίθιε και η μοναδική δική σου αποστολή πλέον είναι ο θανατούλης σου. Σε μια νύχτα θα γίνουν καπνός οι καταθέσεις σου στις τράπεζες του κόσμου γιατί θα τραβήξουμε τη πρίζα από το ρεύμα που κινεί τους servers. Θα πέσει το διαδικτυακό σύμπαν σου. Τα πολυτελή διαμερίσματά σου θα γεμίσουν ανθρώπινα κουφάρια Gucci, Tom Ford και πάει λέγοντας. Στο μεταξύ το χρήμα θα έχει γίνει ψηφιακό-δλδ αέρα πατέρα, μια εφαρμογή στον υπολογιστή και όταν πέσουν οι servers εσύ δεν θα έχεις παρά μόνο το σκοτάδι σου.

Στο μεταξύ αι ημέτεραι δυνάμεις με εργαλείο τον τρόμο θα γράψουν ένα ακόμη κεφάλαιο της ιστορίας. Συμβαίνει ήδη ανόητε χάρη στη μαλθακότητα αλλά και την έπαρση που σε τυφλώνει. Εάν το καλοσκεφτείς είναι τα 8 Θανάσιμα Αμαρτήματα 1) Γαστριμαργία, 2) Πορνεία, 3) Φιλαργυρία, 4) Υπερηφανεία, 5) Λύπη, 6) Οργή, 7) Κενοδοξία και 8) Ἀκηδία που μας βοήθησαν στην υλοποίηση του σχεδίου μας.

Ακόμη και περισσότερο από τα αλλοιωμένα χαρακτηριστικά του Σωτήρη Τσιόδρα είναι η δική σου μαλθακότητα που αυτή τη φορά μας άφησε χώρο.

Οι μαλθακοί καιροί δημιουργούν αδύναμους ανθρώπους, οι κακοί καιροί δημιουργούν δυνατούς ανθρώπους…

Αυτή είναι η ιστορία της ανθρωπότητας. Το video που ακολουθεί ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης επέλεξε για την ώρα να το ανεβάσει μόνο στο instagram και όχι στη προσωπική του σελίδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις