Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Πάτρα...Ανήλικες αφρικανές κοπέλες κάνουν "πεζοδρόμιο" στο λιμάνι για 10€!

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι η απόδειξη των όσων συμβαίνουν καθημερινά στην παραλιακή ζώνη... Στην τοπική κοινωνία, είναι κοινό μυστικό ότι ανήλικες Αφρικανές, σαν την κοπέλα που βλέπετε στη φωτογραφία, ζουν καθημερινά τον απόλυτο εφιάλτη. Γιατί είναι αναγκασμένες να εκδίδονται καθημερινά, άλλες...



παγιδευμένες στα δίχτυα των αφρικανικών κυκλωμάτων που τις εκμεταλλεύονται..και άλλες για ένα πιάτο φαϊ. Καθημερινά, ανήλικες εκδίδονται στην Ηρώων Πολυτεχνείου αλλά και στην διασταύρωση των οδών Μιαούλη και Αγίου Ανδρέου. Όταν δουν αυτοκίνητο να πλησιάζει μπαίνουν μπροστά, άλλες πέφτουν στο καπό και... αρχίζουν τα παζάρια με τον υποψήφιο πελάτη.


Σύμφωνα με το dete.gr, παλαιότερα ζητούσαν 50€ από τον υποψήφιο πελάτη, για μια νύχτα. Πλέον, η τιμή έχει πέσει στα 10€ και ακόμα παρακάτω. Η ανήλικη κοπέλα της φωτογραφίας, από τη Νιγηρία, ζητούσε 10€.


Τη νύχτα του ρεπορτάζ, το ''κυνήγι'' του πελάτη, για τη μικρή Νιγηριανή, κράτησε 3 ολόκληρες ώρες με συνεχή παζάρια για τα χρήματα της βίζιτας. Χρήματα που πιθανότατα θα πάνε στους νταβατζήδες της ή για να περάσει άλλη μια μέρα μέχρι να βρει καράβι για να περάσει κρυφά στην Ιταλία.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις