Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Επί 37 έτη ΄Ελληνα Πατριώτη, Δεξιέ, Εθνικιστή... δεν είχες φωνή, επειδή είχες εγκλωβισθεί σε ένα κόμμα το οποίο δεν είχε καμμία σχέση με τον πατριωτισμό, με τα δικά σου πιστεύω. Το ψήφιζες μόνο και μόνο γιά να μην βγαίνει στη εξουσία το ΠΑΣΟΚ! Κι άς μήν παραδέχθηκε ποτέ αυτό το κόμμα πώς σε αντιπροσώπευε, πώς ήταν Δεξιό!!



Μόλις άρχισες να αντιλαμβάνεσαι το ρόλο που παίζει η Ν.Δ., το Κατεστημένο φρόντισε να σου παρουσιάσει ως Πατριώτη έναν ξεδιάντροπο ψεύτη και λαϊκιστή, τον Καρατζαφέρη! Και κατάφερε να σέ μαντρώσει ξανά!!


Τώρα που και ο ΛΑ.Ο.Σ σε πρόδωσε, το Κατεστημένο τής......
Μεταπολιτευτικής Φαυλοκρατίας, ανησυχώντας μήπως και βρεθεί κάποιο "ακροδεξιό" κόμμα και σε συσπειρώσει και ακουσθεί έτσι και η δική σου φωνή, εφηύρε το "φαινόμενο" τού Καμμένου!!


Σού τον παρουσιάζει όπως ακριβώς τον ονειρευόσουνα!! Αντιμνημονιακό! Υπέρμαχο τών εξαθλιωμένων Ελλήνων! Υπέρμαχο τών Εθνικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων!!


Θα προσπαθήσει, λέει ο ίδιος, ώστε να μην ψηφισθεί η Δανειακή Σύμβαση από 180 Βουλευτές (συναδέλφους του)! Ωραίο ακούγεται! Ωραίο γιά νά'ναι αληθινό....


΄Ελληνες Πατριώτες
Η Δανειακή Σύμβαση ΘΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ, παρά τις "προσπάθειες" τού Καμμένου.. ΄Ομως αυτός, γιά τις "αντιμνημονιακές προσπάθειες του", θα γίνει ήρωας. ΄Οχι όμως δικός σας, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ!! Διότι αυτό , μέσω τού Καμμένου, θα κατορθώσει και πάλι να επιβιώσει και μάλιστα έχοντας καταρθώσει και πάλι να σάς "φιμώσει".


Θα καταφέρει και πάλι να σάς μαντρώσει γύρω από ένα πρόσωπο που το παρουσιάζει ως Πατριώτη, ως αντιμνημονιακό, ως υπέρμαχο τών Λαϊκών συμφερόντων και τών Εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων!!


Γνωρίζει, αυτό το Σάπιο και Παρακμιακό Μεταπολιτευτικό Πλουτοδημοκρατικό Κατεστημένο, πώς, ελάχιστοι από εσάς θα αναλογισθείτε:


" Τόσα χρόνια πού ήταν ο "σωτήρας" Καμμένος;; Δεν ήταν μέσα σ' αυτό το Κατεστημένο;; Δεν το υπηρετούσε;; Δεν ήταν Υπουργός του;; Τόσα χρόνια, βγήκε ποτέ του να θίξει τα κακώς κείμενά του;; ΄Οταν έβλεπε γύρω του τις μίζες, τις κλεψιές, τις απάτες, τις προδοσίες, την αναξιοκρατία, τη διαφθορά, αυτός πού ήταν;; ΄Εκανε κάτι γιά όλα αυτά;; Είπε κάτι;; Κατηγόρησε κάποιον;;"


Η λύση τού προβλήματος που ακούει στο όνομα "ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ" σε καμμία περίπτωσι δεν μπορεί να προέλθη ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. Και ο Καμμένος είναι μέρος τού κατεστημένου. Είναι ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.


Τον είδαμε όλοι μας στις 23/1/2012 στον ΑΝΤ1 να δηλώνει πρόθυμος να συνεργασθεί με τον... ΣΥ.ΡΙΖ.Α και το Κ.Κ.Ε.!!! Δηλαδή με τα πλέον αντεθνικά κόμματα. Με τα κόμματα που, αδιαφορώντας γιά την κατάντια τών συμπατριωτών τους, νοιάζονται μόνο γιά όσους ήλθαν στην Ιερή τούτη Χώρα, παραβιάζοντας τα "άγια" σύνορά μας!! Με τα κόμματα που έχουν το θράσος να υποστηρίζουν όλες τις εντός τών συνόρων μας ανενοχλήτως δρώσες Αντεθνικές "μειονότητες"!!!


΄Αν όλα αυτά δεν σάς προβληματίζουν, τότε ψηφήστε:


Είτε ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ..... Είτε ΣΥ.ΡΙΖ.Α και Κ.Κ.Ε.


Τ Ο Ι Δ Ι Ο Ε Ι Ν Α Ι...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις