Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΠΟ…. ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ

altΑ.Σ.ΚΙ. ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (29.2.2012)


Αποκαλυπτικά στοιχεία προκύπτουν από σχετική ανακοίνωση του Γερμανικού Συνδικάτου Εφοριακών (DSTG). Από την ανακοίνωση αυτή είναι σαφές ότι:



1. Oι Γερμανοί εφοριακοί ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ την προγραμματισμένη αποστολή 160 Εφοριακών στην Ελλάδα, γιατί θεωρούν ότι: ''η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα γνώσης σχετικά την εκτέλεση της φορολογικής νομοθεσίας, αλλά υστερεί σε ότι αφορά την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ για αποτελεσματικές μεταρρυθμίσεις φορολογικών νόμων, για εισπράξεις φόρων, και προπάντων για κατακρατήσεις φόρων και αποτροπή και πάταξη της φοροδιαφυγής''.


2. Θεωρούν ότι η έλλειψη υποδομών, είναι ένα από τα βασικά προβλήματα των φορολογικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.


3. Παραδίδουν μαθήματα εθνικής αξιοπρέπειας, σε εγχώριες πολιτικές δυνάμεις, τονίζοντας ότι η άρνησή τους '' αφήνει στη χώρα την αξιοπρέπεια της και δίνει τη σωστή βοήθεια μετατρέποντας την σε αυτοβοήθεια''.


Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης των Γερμανών Εφοριακών (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) και η ελεύθερη μετάφρασή του (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ), είναι στο www.eforiakoi.org και είναι η καλύτερη απάντηση στην παραπληροφόρηση και στα παπαγαλάκια της μνημονιακής προπαγάνδας (ορισμένων ΜΜΕ). Οι σκοπιμότητές τους, δεν μπορούν πλέον να να κρυφτούν.


Για την ΑΣΚΙ


Αλεξιάδης Τρύφων: 6944614559


Μέρκος Δημήτρης: 6973991235

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις