Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Από Χάρρυ Κλυνν... ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ Η Ν.Δ. ΚΑΙ ΕΚΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ Β' ΑΘΗΝΑΣ!

Εγώ σου τα ’λεγα αξιότιμε μίστερ Αντώνη Κομανέτση, ανυπέρβλητε πολιτικέ αχυράνθρωπε του ξευτελισμένου Αμερικανοευρωναζιστικού καταστημένου, αλλά εσύ νόμιζες ότι με τις ηλίθιες πολιτικές σου ντρίπλες και τις παπαριές που σου σερβίρουν οι μυαλοσταματημένοι συμβουλάτορές σου, θα έφερνες βόλτα του «μαλάκες» του Έλληνες!
Είχες και το θράσος μάλιστα να μιλάς και για «αυτοδυναμίες» κωλοτουμπογυριστάκια, αλλά δεν έλαβες μάλλον υπόψη σου ότι «μαλάκες» δεν υπάρχουν πια του πάτησε η φτώχεια και η εξαθλίωση… Ετοιμάσου για τον πολιτικό σου θάνατο μεγάλε οπισθοδρομιστή…
«Έρχεται δημοσκόπηση φωτιά την Κυριακή από εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας αφού σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στη Β' Αθήνας, στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της Ελλάδας...
η Νέα Δημοκρατία είναι τρίτο κόμμα και το ΠΑΣΟΚ έκτο!!!
Το κερασάκι στην τούρτα: Όλα αυτά χωρίς καν να έχουν μετρήσει το κόμμα του Π. Καμμένου που φαίνεται να πηγαίνει εντυπωσιακά!
Ενα είναι σίγουρο: Θα δούμε πάρα πολλά μέχρι τις εκλογές εάν αυτές γίνουν. Το πολιτικό διεφθαρμένο σύστημα δεν πρόκειται να πέσει χωρίς να δώσει μάχη…»
Καλά σαράντα, «ιδανικέ αυτόχειρα»… Αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις