Σε απόσταση δύο περίπου χιλιομέτρων από το χωριό του, σε δασική έκταση, βρέθηκε πριν από λίγο ο 80χρονος, που είχε εξαφανιστεί από χθες το μεσημέρι, όταν έφυγε από το σπίτι του για να πάει ένα περίπατο.
Δυστυχώς ο ηλικιωμένος, όπως όλα...
δείχνουν προδόθηκε από την καρδιά του και βρέθηκε ανάμεσα στα πουρνάρια νεκρός, από μέλη των ομάδων που συμμετείχαν στην επιχείρηση εντοπισμού του που οργανώθηκε από νωρίς το πρωί.
Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες στην επιχείρηση συμμετείχαν: Ομάδα από την 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, με εκπαιδευμένο σκύλο, η Π.Υ Καρπενησίου, ομάδα διάσωσης εθελοντών από το Καρπενήσι, η αστυνομία και φυσικά οι συγγενείς του άτυχου ηλικιωμένου.
Η σωρός του 80χρονου μεταφέρεται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο Καρπενησίου και θα σταλεί για νεκροψία νεκροτομή, για να διαπιστωθεί και επίσημα η αιτία θανάτου.
Πηγή
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Έως και 10.000 ευρώ πληρώνουν ξένοι και Έλληνες μεγιστάνες για μια νύχτα με πανέμορφα μοντέλα και όχι μόνο σε νησιά του Αιγαίου και ειδικότ...
-
Κοινός τραπεζικός λογαριασμός: Τι προβλέπει η νομοθεσία και η νομολογία για τις καταθέσεις σε περίπτωση θανάτου ενός από τους δικαιούχους.
-
Το Σάββατο θα ξεκινήσει η δύσκολη επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του 34χρονου δύτη που παγιδεύτηκε στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης .
-
Τάκης Ζαχαράτος και Έλενα Παπαρίζου επέστρεψαν στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου NOX μετά τη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας.
-
Αυτό είναι απόλυτη ντροπή και σκάνδαλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου