Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ! "Θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ, ο ΛΑΟΣ, η ΔΗΜΑΡ, η Δημοκρατική Συμμαχία

"Η πολιτική κριτική είναι σκληρή αλλά προσωπικούς χαρακτηρισμούς δεν κάνουμε", είπε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στο Κεντρικό Δελτίο του Real fm.


Για το θέμα της μετεκλογικής συνεργασίας τόνισε ότι "δεν θα ήθελα να δω σε κρίσιμες θέσεις ανθρώπους που απέτυχαν"...
και πρόσθεσε ότι η "χώρα έχει ανάγκη μία ισχυρή κυβέρνηση και ο λαός θα αποφασίσει εάν θέλει να συγκυβερνήσουμε και με ποιον" ανέφερε χαρακτηριστικά.


"Εάν είναι να δημιουργηθεί μία κυβέρνηση συνεργασίας θα πρέπει να αντιπροσωπεύει παραπάνω από το 50% του ελληνικού λαού ώστε να έχει ευρεία πολιτική νομιμοποίηση και χρειάζεται να έχεις σαφές προγραμματικό πλαίσιο", είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης.


"Θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ και δεν είναι μόνο το ΠΑΣΟΚ, είναι ο ΛΑΟΣ, η ΔΗΜΑΡ, η Δημοκρατική Συμμαχία και άλλα κόμματα που επιθυμούν την παραμονή μας στην Ευρώπη", τόνισε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

"Στο ερώτημα για συνεργασία δεν αρκεί το να σχηματίσουμε μία σταθερή κυβέρνηση, αλλά μία σταθερή κυβέρνηση με ποιο στόχο;" είπε ο Χάρης Καστανίδης στο Κεντρικό Δελτίο του Real fm.


"Η πιθανή κυβέρνηση ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ είναι μία δεσμευμένη κυβέρνηση η οποία οδηγεί τη χώρα με το κεφάλι στον τοίχο. Η Κοινωνική Συμφωνία, έχει επεξεργαστεί ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο κοινωνικής ανασυγκρότησης που ακυρώνουν στην πράξη το μνημόνιο με την πολιτική των ισοδυνάμων", τόνισε ο κ Καστανίδης και πρόσθεσε ότι θα συνεργαστούν με δυνάμεις που απορρίπτουν τις πολιτικές του μνημονίου.

ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ:


ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!!! ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις