Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΣΟΚ για τους όσους έχουν κάνει την φετινή φορολογική δήλωση!

Τα φυλάγανε όλα για μετά τις εκλογές! Όσοι μισθωτοί και συνταξιούχοι έχουν προλάβει είτε να συμπληρώσουν την φετινή φορολογική δήλωση, είτε να δουν μέσω του etax το εκκαθαριστικό τους έχουν πάθει στη κυριολεξία ΣΟΚ.
Δείτε χαρακτηριστικά παραδείγματα:....



Μισθωτός χωρίς άλλο εισόδημα που πέρυσι πήρε επιστροφή 1000€, φέτος θα πληρώσει 500€!
Μισθωτός χωρίς άλλο εισόδημα που πέρυσι πήρε επιστροφή 200€, φέτος θα πληρώσει 800€!
Αν ο μισθωτός έχει και άλλα εισοδήματα (πχ. ενοίκια) τότε...


Το κερασάκι στην τούρτα είναι και η έκτακτη εισφορά του 2011. Αυτή την στιγμή απο τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους παρακρατείται μέσω των μισθών/σύνταξης η έκτακτη εισφορά του 2012. Αυτή του 2011 θα πρέπει όλοι να την πληρώσουν ξεχωριστά στην εφορία!


Κατεβάστε το πρόγραμμα eTAX 2012 δωρεάν και δείτε το κοστούμι που σας έχουν ράψει ήδη. Βάλτε τα ποσά σας και θα καταλάβετε. Το link για να το κατεβάσετε...



...και φυσικά μην παραλείψετε να πάτε να ξαναψηφίσετε ΝΔ/ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Ιουνίου!

eFN (περιλαμβάνει το eTax 2012)
Εφέτος το eTax 2012 βρίσκεται ενσωματωμένο στο eFN το οποίο σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τα προσωπικά σας έσοδα, έξοδα και να εισάγετε τις Αποδείξεις Δαπανών με βάση τις δικές σας κατηγορίες.


Η δοκιμαστική έκδοση (demo) του eFN υποστηρίζει την διαχείριση και εκκαθάριση του εντύπου Ε1 καθώς και τον υπολογισμό του εκκαθαριστικού σημειώματος. Όλα αυτά δηλαδή που περιλαμβάνει κάθε χρόνο το γνωστό πρόγραμμα Φορολογίας Εισοδήματος.


Το πρόγραμμα διανέμεται με το περιοδικό RAM στο τεύχος Απριλίου 2012 που κυκλοφορεί από την πρώτη εβδομάδα Απριλίου.




Κατεβάστε την δοκιμαστική έκδοση (demo) της εφαρμογής eFN (και eTax 2012).


Πρόκειται για τη νέα έκδοση 2.1.8 με ημερομηνία 24/4/2012 η οποία περιλαμβάνει μικρές αλλαγές όπως είναι οι τόκοι δανείων, η έκτακτη εισφορά και άλλες μικρές διορθώσεις.


Ο μοναδικός περιορισμός στην δοκιμαστική έκδοση του eFN (και του eTax 2012) είναι οι 100 κινήσεις Εσόδων-Εξόδων που έχετε τη δυνατότητα να διαχειριστείτε. Δεν υπάρχει περιορισμός στα έντυπα Ε1.


Για να εγκατασταθεί και να τρέξει η εφαρμογή χρειάζεται το περιβάλλον .ΝΕΤ 3.5 το οποίο εγκαθίστανται αυτόματα από το CD του περιοδικού RAM. Διαφορετικά κατεβάστε το από την ιστοσελίδα της Microsoft. Στα Windows 7 είναι ήδη προεγκατεστημένο.


Aν ΔΕΝ μπορείτε να εκτυπώσετε θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε και τα δύο πιο κάτω προγράμματα.
Κατεβάστε και εκτελέστε από εδώ το βοηθητικό πρόγραμμα crystal reports αν ΔΕΝ μπορείτε να εκτυπώσετε
Κατεβάστε και εκτελέστε από εδώ το βοηθητικό πρόγραμμα report viewer αν ΔΕΝ μπορείτε να δείτε την προεπισκόπιση των εκτυπώσεων
Μπορείτε να κατεβάσετε το βιβλίο οδηγιών για την συμπλήρωση του εντύπου Ε1.
Για την προηγούμενη έκδοση eTax 2011 κάντε κλικ εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις