Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Οι χλιδάτες διακοπές του Παπανδρέα συγκλονίζουν το πανελλήνιο

Φαντάζομαι πως όλοι εσείς που αρθρογραφήσατε ή μοιραστήκατε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την είδηση για τις χλιδάτες διακοπές του Γιωργάκη, πέσατε από τα σύννεφα μαθαίνοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, διαμένει σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.


Μέχρι τώρα δηλαδή είχατε.....
στο μυαλό σας, ότι Έλληνες πολιτικοί, πηγαίνουν στο λιμάνι, παίρνουν το πρώτο καΐκι, φτάνουν στο νησί, ακολουθούν τον πρώτο που θα δουν με πινακίδα "rooms to let Ilektra" και περνούν μερικές ήσυχες ημέρες στο νησί κάνοντας βουτιές. This is a joke right?

Θα μου πείτε μερικοί, πως είναι λίγο προκλητικό, ο μεγαλύτερος προδότης της σύγχρονης ιστορίας, θα κάνει διακοπές υπερπολυτελείας, όταν η μισή Ελλάδα υποφέρει. Συμφωνώ, αλλά τι σας κάνει να πιστεύετε ότι τον ενδιαφέρει; Μάλιστα, η μέχρι τώρα πολιτική του δράση θα έπρεπε να σας έχει πείσει για το αντίθετο.

ΥΓ: Τώρα είναι Κρήτη, μετά θα πάει Κεφαλλονιά. Το χειμώνα λογικά θα πάει και αλλού. Τρόμος.


Πηγή: RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις