Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Εταιρεία που ίδρυσε ο Δραγασάκης χρωστά στο Δημόσιο μόνον 6 εκατ. ευρώ!


ΜΕΧΡΙ Ν' ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΘΩΟΙ !!!
ΔΕΞΙΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ......

O οικονομικός εγκέφαλος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης, ίδρυσε μια εταιρεία παροχής συμβουλών σε επιχειρήσεις (ΓΙΟΥΡΟΝΤΙΒΕΛΟΠ Α.Ε.) η οποία σήμερα χρωστά 6 εκατ. ευρώ στην Εφορία! .....
Την αποκάλυψη κάνουν τα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" και αναμένεται να προκληθεί νέος σάλος στην Κουμουνδούρου, η οποία μετά το "αφιέρωμα" στον Αλέξη Τσίπρα, έκαναν λόγο για υπόκοσμο και προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Ο Δραγασάκης πρώην μέλος του ΚΚΕ και από τους οικονομικούς παράγοντες του Περισσού που διαχειρίζονταν τις ενισχύσεις της μαμάς Ρωσίας προς το κόμμα, απόφοιτος του LSE, επιστρατεύτηκε από τον Τσίπρα για να συντάξει το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
  Ο Δραγασάκης "καθησύχασε" τις τράπεζες και την επιχειρηματική ελίτ που θορυβήθηκαν με τις αναφορές του Τσίπρα για καταγγελία του Μνημονίου!
Χαμός...
ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ > ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ
Από την άλλη ο κ. Δραγασάκης με σημερινή του ανακοίνωση απαντά: «Η αγωνιώδης προσπάθεια των γνωστών-άγνωστων κέντρων να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται με στόχο αυτή τη φορά το πρόσωπό μου. Η «μακρά», «επίπονη» και «πολυπρόσωπη» έρευνά  τους είχε πενιχρά αποτελέσματα. Από την αναφερόμενη στο δημοσίευμα εταιρεία έχω αποχωρήσει, όπως προκύπτει από τα σχετικά ΦΕΚ, από τον Οκτώβριο του 1993 και έκτοτε ουδεμία σχέση έχω. Οι επαγγελματίες λασπολόγοι θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις