Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΦΡΙΚΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ! ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ "ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ" CORPUS CHRISTI ΕΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ!


ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ!
Έτσι παρουσιάζονται οι Απόστολοι και ο Χριστός στην "παράσταση"!
Δυστυχώς η βλασφημία ξεπέρασε πλέον κάθε όριο. Την επόμενη..... Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012, ανεβαίνει στο θέατροΧυτήριο επί της Ιερά Οδού 44, Γκάζι, "θεατρική παράσταση" που παρουσιάζει τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό ως έχοντα ομοφυλοφιλικές σχέσεις με τους 12 Αποστόλους!!! Η παράσταση αυτή έχει τον τίτλο Corpus Christi, δηλαδή σώμα Χριστού και θα παίζεται, σύμφωνα με το πρόγραμμά της, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή!
Υπενθυμίζουμε πως τον Ιούνιο οι συντελεστές της "παράστασης", ανάμεσά τους και ο Αλβανός σκηνοθέτης της (φωτογραφία αριστερά), είχαν συλληφθεί με την κατηγορία της βλασφημίας, για να αφεθούν ελεύθεροι μετά!!!

Κι αυτό σάτιρα είναι κοπρολάγνοι ψυχανώμαλοι γραικύλοι χριστιανομάχοι;

Καλούμε κάθε πιστό Ορθόδοξο Χριστιανό να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στα υποϋποκείμενα που υβρίζουν συνεχώς την Πίστη μας!
Για όποιον...ενδιαφέρεται, ορίστε ο χάρτης με την ακριβή διεύθυνση όπου θα παιχτεί η "παράσταση":

Τηλέφωνο "θεάτρου": 210 - 34 12 313 & 6983671437

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
TRIKLOPODIA.COM

1 σχόλιο:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Σύμφωνα με το Άρθρο 14, παρ. 3(α) και το Άρθρο 15, παρ. 1 του Συντάγματος, νομίζω ότι δεν επιτρέπεται η προβολή τέτοιων βλασφήμων ταινιών, εφόσον προσβάλλουν τη Χριστιανική Πίστη. Ορθόδοξοι Σύλλογοι θα πρέπει να καταθέσουν μηνύσεις.

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις