Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ - Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ROTHSCHILD


Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε κάποια πολύ σοβαρά γεγονότα της παγκόσμιας ιστορίας για να είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε την σημερινή μας κατάσταση.
Επίσης και για να έχουμε την δυνατότητα να αντιδρούμε....
σωστά εναντίον των ανθρώπων οι οποίοι ελέγχουν τις τύχες μας.
Αυτή η οικογένεια με την οποία θα ασχοληθούμε έχει παίξει (και παίζει) καταλυτικό ρόλο στις τύχες του κόσμου αλλά και στις δικές μας.
Αν δείτε τις λεπτομέρειες του video που ακολουθεί και κρατήσετε κάποιες σημειώσεις σχετικά με τα ονόματα και τις πράξεις τους θα μπορέσετε να δείτε ότι τίποτα στην πρόσφατη ιστορία της Ευρώπης αλλά και του κόσμου όλου δεν είναι τυχαίο.
Αλλά ας προχωρήσουμε με την παρουσίαση του Video.

 

Κρατήστε σας παρακαλώ στο μυαλό σας τα εξής:
Το όνομα Shiff.
Και την μέθοδο με την οποία ο Rothschild κατέστρεψε το Αγγλικό χρηματιστήριο και κατέλαβε την τράπεζα της Αγγλίας.
Καθώς επίσης δώστε μεγάλη σημασία στον τρόπο που μεγάλωσε τα πέντε παιδιά του και τα έστειλε σε πέντε διαφορετικά σημεία του πλανήτη, (καθόλου τυχαία).
Διαβολικό μυαλό θα μου πείτε, ναι μεν αλλά, οι απόγονοί του διαφεντεύουν σήμερα όλον τον κόσμο.
Ορίζουν τις τύχες μας, και ας νομίζουμε εμείς ότι αιτία της κακομοιριάς μας είναι οι πράσινοι οι κόκκινοι και οι κίτρινοι.
Αυτοί όλοι φέρουν το βάρος της προδοσίας σε πολύ μεγάλο βαθμό, για το χρήμα και την δόξα πρόδωσαν την πιο ωραία πατρίδα του κόσμου, έριξαν στην φωτιά της σύγχρονης κόλασης τις ζωές και τις δίκαιες προσδοκίες όλων των Ελλήνων κατοίκων αυτής της χώρας.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις