Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ... ΟΥΤΕ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ!


Με σχολίο του στο twitter ο κ. Ραγκούσης καταφέρεται εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζοντας ότι ειπώθηκαν «δύο αλήθειες» σχετικά με τη....
λίστα Λαγκάρντ με αφετηρία τις παλαιότερες δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών στους Financial Times, ενώ υπενθυμίζει ότι το στικάκι που τελικά εστάλη από τον κ. Βενιζέλο στον πρωθυπουργό, χάθηκε και εμανεμφανίστηκε πολλάκις.

«Άρα βάσει της εισαγγελικής έρευνας και της δήλωσης του Γ. Στουρνάρα στους Financial Times την 1η Οκτωβρίου, έχουμε δύο, και όχι μία, αλήθειες... Αλήθεια πρώτη: Εξαφανίζονται από τη λίστα τρία ονόματα συγγενών του Γιώργου Παπακωσταντίνου και παραμένουν 2059 ονόματα για έλεγχο.

Αλήθεια δεύτερη: Με βάση τη δήλωση Στουρνάρα στους Financial Times τον Οκτώβρη ότι έμαθε για την ύπαρξη της λίστας απο τις εφημερίδες εξαφανίζονται απο το υπουργείο 2059 ονόματα μέχρι που ο κ. Στουρνάρας κάνει τις δηλώσεις στους FT και... επανεμφανίζονται μετά την αποκάλυψη Στουρνάρα με το στικάκι που διατηρεί προσωπικά και στέλνει ο κ. Βενιζέλος στον κ. Σαμαρά».


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις