Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Τεράστιο διατροφικό σκάνδαλο.Κακουργηματικές διώξεις.Καρκίνος στο τραπέζι μας άπο ψάρια Ιχθυοτροφείου


ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ 77 ΤΟΝΩΝ Φ Ο Ρ Μ Ο Λ Η Σ 
ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ.
To ΜΑΚΕΛΕΙΟ είχε παρακολουθήσει την υπόθεση εδώ και.....
δύο χρόνια και δικαιώνεται από τις εξελίξεις.
Ποινική δίωξη για το αδίκημα της κακουργηματικής δηλητηρίασης των ιχθυοτροφείων του Πόρου άσκησε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πειραιά, μετά από διετή έρευνα. Η αρμόδια Εισαγγελία συνεπικουρούμενη από την Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, υπό τον Γενικό Επιθεωρτή Παναγιώτη Μέρκο, και τον αρμόδιο Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Εμμανουήλ-Ρούσσο Παπαδάκη, έβγαλε άκρη. Και δυστυχώς το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό για την υγεία όλων μας...

Η υπόθεση έφτασε στις αρμόδιες Αρχές μετά από επίμονες, και ενάντιες στα προφανή ισχυρότατα συμφέροντα, ενέργειες του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πόρου, Γιάννη Δημητριάδη με τη συνεχή νομική συνδρομή του δικηγόρου του Νίκου Αντωνιάδη (αμφότεροι θα μας απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες με τις πολλαπλές ποινικές διαδικασίες και διώξεις που έχουν προκαλέσει και πετύχει με αντικείμενο πρωτοφανείς περιπτώσεις κακοδιοίκησης στον Δήμο Πόρου και στην Πολεοδομία Πειραιά – όπου -για να σας δώσουμε μία γεύση για το τί θα ακολουθήσει- η ... μισή Πολεοδομία Πειραιά και οι αντίστοιχες επιτροπές της τέως Νομαρχίας είναι ήδη υπόδικοι για σωρεία ποινικών αδικημάτων, ο δε δήμαρχος Πόρου είναι ήδη δις υπόδικος για σωρεία παραβάσεων καθήκοντος και ψευδών βεβαιώσεων, είναι δε στο στόχαστρο– αυτός και η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου– τόσο των Οικονομικών Εισαγγελέων όσο και της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Πειραιά για κολοσσιαία για τα επίπεδα του νησιού ποινικά αδικήματα).
Η συνεχής πίεση προς όλες τις αρμόδιες αρχές, απέδωσε και οι υπεύθυνοι για την ρύπανση του Πόρου καταδικάστηκαν, όπως είχε αποκαλύψει και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, σε πολύμηνες ποινές φυλάκισης στις 4 Ιουλίου του 2012, και τώρα οι υπεύθυνοι της κακουργηματικής χρήσης της τοξικής και καρκινογόνου ουσίας της φορμόλης παραπέμπονται στην ανάκριση. Παράλληλα, και για την ίδια υπόθεση, δικάζεται ο Στυλιανός Πιττάκας πρώην νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρίας που χρησιμοποίησε τους 77 τόνους (όσους δηλαδή έως τώρα έχουν αποκαλυφθεί) στις 13.2.2013 για το πλημμέλημα (που διαχωρίστηκε λόγω κινδύνου παραγραφής από τις κακουργηματικές πράξεις) της υποβάθμισης του περιβάλλοντος με τον νόμο 1650/1086, για τους ιδίους αυτούς (απίστευτους σε αριθμό) 77 τόνους φορμόλης στις μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας στον Πόρο. Διάχυτος δε είναι πλέον ο φόβος ότι η χρήση της φορμόλης στις υδατοακλλιέργειες δεν μπορεί να περιορίζεται στον Πόρο.
Πρέπει να σημειωθεί ότι στα υπόψιν της έρευνας του ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει αναφερθεί και ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Τζέφρι και εξάδερφος του Σαμαρά, Παύλος Γερουλάνος, όπου κατά παράβαση κάθε αρχής και νόμων εξακολουθεί να διατηρεί μεγάλη μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας στην Κεφαλονιά.
Δηλητηριάζει κι αυτός τα ψάρια με φορμόλη ή όλα εκεί επειδή τον προστατεύουν θεοί και δαίμονες είναι καθαρά;



ΑΝ ΨΗΦΙΖΕΣ – ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΣ? ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ

<div class="MsoNormal">
Ο παρλαπίπας κάνει την δική του δημοσκόπηση….
Στην δεξιά στήλη του Παρλαπίπα…</span>
<span style="font-size: large;">Μπορείς και εσύ εντελώς μυστικά να επιλέξεις μόνo μια φορά
το κόμμα που θες ή να επιλέξεις ( ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ – ΛΕΥΚΟ – ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ) .
Σε ευχαριστούμε για την ψήφο σου!
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



makeleio.gr
http://o-thrax.blogspot.fr/2013/01/blog-post_8924.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις