Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Dip αντζούγιας με παρμεζάνα


dip antzougias parmezanaΥλικά

12 φιλέτα αντζούγιας
80 γρ. παρμεζάνα
80 ml ελαιόλαδο
1 1/2 κουταλάκι μουστάρδα
1/2 σκελίδα σκόρδο
1 1/2 κουταλιά κάπαρη


Εκτέλεση Συνταγής

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε καλά.

tip συνταγής
Μπορείτε να το συνοδέψετε με κρακεράκια.

Βρείτε πολλές ακόμη συνταγές στο: foodrevolution.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις