Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης «στρώνει χαλί» στο Ισλάμ

 
 Θα προσευχηθεί ο Νταβούτογλου σε "τζαμί" της Θεσσαλονίκης!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Hurriyet» ο Νταβούτογλου θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη στις 8 Αυγούστου, οπότε και ολοκληρώνεται.....



... η νηστεία των μουσουλμάνων. Αντί να βρεθεί λοιπόν σε κάποιο τζαμί στην Τουρκία θα προσευχηθεί σε χώρο λατρείας των μουσουλμάνων στη συμπρωτεύουσα, μετά από πρόσκληση προφανώς του κ. Μπουτάρη.

Ο κ. Μπουτάρης «ανοίγει» την πόρτα στον Νταβούτογλου που εμφανίζεται ως κατακτητής της Ελλάδας, αξιώνει το μισό Αιγαίο, ζητά συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων και εγείρει θέμα «τουρκικής μειονότητας» στη Δυτική Θράκη και τη Ρόδο.

Αναμένεται μάλιστα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών να παραστεί, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα και στην τελετή εγκαινίων νέου κτιρίου της πρεσβείας της Άγκυρας στην Αθήνα, που αποκτήθηκε έναντι 18 εκατ. ευρώ από την οικογένεια Ανδρεάδη. Το οίκημα βρίσκεται επί της οδού Βασιλέως Παύλου 11 και είναι αυτό που είχε πάει ως νύφη η Χριστίνα Ωνάση.

Η κυβέρνηση του Α. Σαμαρά και ο υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος συμφωνούν με αυτή την επίσκεψη και μάλιστα στην αποκορύφωση του Ραμαζανιού;

Μία τέτοια ενέργεια θα αποθρασύνει τους Ιμάμηδες της Δυτικής Θράκης, που κάνουν συνεχώς εκδηλώσεις εναντίον της κυβέρνησης για το θέμα του διορισμού των ιμάμηδων και καλλιεργούν ζήτημα «τουρκικής μειονότητας».

Θα φανατίσει δε ακόμη περισσότερο τους μουσουλμάνους που ζουν στη χώρα μας σε μία περίοδο που οι ισλαμιστές, εκφραστής των οποίων είναι η Άγκυρα και ο κ. Νταβούτογλου, προβαίνουν σε βιαιότητες και σφαγές που δεν συλλαμβάνει ανθρώπινος νους σε Συρία και Αίγυπτο.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει δείξει εξ αρχής σημάδια λατρείας προς τους Νεότουρκους. Πραγματοποίησε επίσκεψη στην Τουρκία και έχει θέσει σε εφαρμογή πρόγραμμα ανακαίνισης και αναβάθμισης «οθωμανικών μνημείων». Ένα εξ αυτών είναι και το τζαμί που ανακαίνισε για να προσευχηθεί ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.

Όπως έχει δηλώσει τέθηκε σε εφαρμογή «πρόγραμμα αναδόμησης της πλατείας Ελευθερίας, απ' όπου ξεκίνησε το κίνημα των Νεοτούρκων, καθώς και το Μέγαρο, όπου έμεινε εξόριστος ο Σουλτάνος Αμπντουλχαμίτ ο Β΄, καθώς και άλλα οθωμανικά μνημεία».

Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης πεινούν και ο κ. Μπουτάρης διαθέτει κονδύλια για την ανακαίνιση οθωμανικών μνημείων και την προσευχή των μουσουλμάνων σε τζαμιά.

Οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας και τα στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων δίνουν καθημερινά τη μάχη, με τίμημα και τη ζωή τους ορισμένες φορές, για την προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και ο κ. Μπουτάρης προσκαλεί στη Θεσσαλονίκη αυτών που τα επιβουλεύεται, στρώνοντας χαλί στο Ισλάμ.


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις