Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Η αποθέωση της αγάπης: Εζησαν μαζί 65 χρόνια και πέθαναν με 11 ώρες διαφορά

Η ιστορία του Χάρολντ και της Ρουθ Νάπκε θα μπορούσε εύκολα να αποτελέσει σενάριο για κάποια συγκινητική χολιγουντιανή ταινία, καθώς το ζευγάρι από το.....
Οχάιο έμεινε αγαπημένο για 65 χρόνια και «έφυγε» για το τελευταίο ταξίδι σχεδόν ταυτόχρονα.

Ολοι οι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού μιλούσαν για την αγάπη και την αφοσίωση που έδειχναν ο ένας στον άλλο για 65 χρόνια γάμου, ενώ στην κηδεία τους φρόντισαν όλοι να αποδώσουν ξεχωριστό φόρο τιμής.

Τον τελευταίο καιρό έμεναν και οι δύο σε γηροκομείο του Ντέιτον, καθώς η Ρουθ είχε αρρωστήσει, αλλά ο Χάρολντ αποφάσισε να μετακομίσει μαζί της γιατί δεν ήθελε να την αφήσει μόνη.

Τελικά ο Χάρολντ «έφυγε» πρώτος κάτι που οι κόρες του το χαρακτηρίζουν ως την τελευταία πράξη αγάπης προς τη σύζυγό του. Εντεκα ώρες αργότερα εξέπνευσε και η Ρουθ σαν να το είχαν κανονίσει.

Γνωρίζονταν από πολύ μικρή ηλικία και άρχισαν να φλερτάρουν εξ αποστάσεως όταν ο Χάρολντ υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και, όταν αυτός επέστρεψε, παντρεύτηκαν και έκαναν έξι παιδιά.

Οσο καιρό η Ρουθ ήταν άρρωστη ο Χάρολντ στο πλευρό της την έρανε κάθε βράδυ με αγιασμό και προσευχόταν στον Θεό να την κάνει καλά στην υγεία της.

Η κηδεία του ζευγαριού ήταν εντυπωσιακή, καθώς οι εγγονές τους μετέφεραν το φέρετρο της γιαγιάς και οι εγγονοί του παππού, ενώ η πομπή πέρασε και μπροστά από το αγρόκτημα στο οποίο έστησαν την οικογένεια και στέγασαν τα όνειρά τους.

Εκεί, οι νέοι ιδιοκτήτες απέτισαν τον ελάχιστο φόρο τιμής στο ζευγάρι σηκώνοντας μια σημαία να κυματίζει μεσίστια.

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE




iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις