Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

NEOTEΡΑ ΝΕΑ - Νεκρός βρέθηκε πριν λίγη ώρα ο Μιχάλης Ασλάνης.

Ο γνωστός σχεδιαστής βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του που βρίσκεται στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Σκουφά 21 στο Κολωνάκι.
Αυτή τη στιγμή επί τόπου βρίσκεται ιατροδικαστική ομάδα της αστυνομίας για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του....
.
Σύμφωνα με μαρτυρίες συνεργατών του δίπλα στο πτώμα βρέθηκε αριθμός χαπιών και εικάζεται ότι ο θάνατος οφείλεται σε αυτοκτονία.
Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως ο Μιχάλης Ασλάνης είχε πέσει θύμα απάτης από δύο γυναίκες που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του και οι οποίες εξαφανίστηκαν.

Ήταν ένα σοκ. Λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι της Τετάρτης, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Μιχάλης Ασλάνης, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στην οδό Σκουφά 21, στο Κολωνάκι. Το άψυχο σώμα του πάντοτε γελαστού μόδιστρου, βρήκε η υπεύθυνη του ατελιέ του. Οι τραυματιοφορείς, βρήκαν γύρω από το πτώμα του, πεσμένα κουτιά με φάρμακα. Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο -σε πρώτη φάση τουλάχιστον- για αυτοκτονία. Και, αν είναι όντως έτσι, γιατί να αυτοκτονήσει; http://www.itabloid.gr
Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ασλάνης
Ο Μιχάλης Ασλάνης καταγόταν από την Μικρά Ασία και γεννήθηκε στη Χαλκίδα.
asl1
Από την ταλαντούχα γενιά της σχολής ΒΑΚΑΛΟ, σπούδασε διακόσμηση, γραφικές τέχνες, ιστορία τέχνης με σπουδαίους καθηγητές τους ζωγράφους Τέτση, Μοσχίδη, Γούναρη, Πρέκα, Βακαλό. Συγχρόνως το 1974 με τις σπουδές του ξεκίνησε την καριέρα του τελείως αυτοδημιούργητος.
Οι δημιουργίες του πόζαραν σε όλα σχεδόν τα εξώφυλλα των τότε ελληνικών περιοδικών και κέρδισαν τις καλύτερες κριτικές χάρη στις πετυχημένες και πολύ έθνικ επιρροές του.
Έκτοτε η δουλειά του παρουσιάστηκε σε ατομικές ή ομαδικές επιδείξεις μαζί με σημαντικούς ξένους σχεδιαστές στο Παρίσι, στο Μονακό, στην Μόσχα, στην Κωνσταντινούπολη, στην Κύπρο, στο Μιλάνο, στην Ρώμη, στο Μπάρι, στον Καναδά.
asl2
Εκτός από ρούχα, ο σχεδιαστής συνεργάστηκε με μεγάλες εξαγωγικές μονάδες που πωλούν στην ελληνική και ξένη αγορά είδη σπιτιού, αξεσουάρ μπάνιου, ομπρέλες, εσώρουχα, αντρικά και παιδικά ρούχα με την υπογραφή του. Είχε τη φήμη του εθνικού μας σχεδιαστή.
Δημιουργίες του έχουν παρουσιαστεί με κολακευτικά σχόλια τόσο σε ξένα κανάλια όσο και σε εφημερίδες και περιοδικά όπως Vogue, L'officiel κ.α.




ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



ΠΗΓΗ
Read more: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις