Δύο παιδιά είναι σε κρίσιμη κατάσταση όταν ένας ληστής άνοιξε πυρ το πρωί της Δευτέρας σε.... γυμνάσιο κοντά στο Ρίνο, στη Νεβάδα.
Το Sparks Middle School κλειδώθηκε τη Δευτέρα το πρωί ύστερα από βολές που ακούστηκαν λίγο μετά τις 7 π.μ., τοπική ώρα, όπως ανέφερε το KVVU-TV.
Σε συνέντευξη τύπου, λιγότερο από δύο ώρες αργότερα, η εκπρόσωπος του νοσοκομείου Regional, Angela Rambo δήλωσε ότι δύο άνδρες ασθενείς, οι δύο ανήλικοι, είχαν εισαχθεί σε κρίσιμη κατάσταση, όπως ανέφερε στη Reno Gazette.
Ο Δήμαρχος Shawn Carey είπε το περιοδικό ότι ο δράστης πέθανε από αυτοπυροβολισμό.
Το σχολείο βρίσκεται ακριβώς ανατολικά του Reno, στη Νεβάδα και έχει περίπου 630 φοιτητές εγγεγραμμένους στην έκτη και στην εβδόμη τάξη.
Η φωτογραφία είναι από το σχολείο αμέσως μετά τους πυροβολισμούς και βλέπουμε τους γονείς των παιδιών.

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE
πηγή : http://rt.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου