Ετικέτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΕΘΝΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΘΝΙΚΑ
LIFESTYLE
ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
ΖΩΑ
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
Ετικέτες
ΥΓΕΙΑ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΝΕΑ ΤΑΞΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
E-MAIL
Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ… ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΒΕΡΓΗ… ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ…
Ο κ. Δημοσθένης Βεργής, Αρχηγός και ιδρυτής του Πολιτικού Κόμματος «‘Έλληνες Οικολόγοι», γνωστός στο πολιτικό σκηνικό της χώρας από το έτος 1986, με αλλεπάλληλες ετυμηγορίες του Ελληνικού λαού, ως υποψήφιος σε Εθνικές και Ευρωεκλογές, αποφάσισε μετά από παραινέσεις των πολιτών, να είναι υπερκομματικός υποψήφιος στις Ευρωεκλογές της 25-5-2014.
....
«Είμαστε οι μόνοι γνήσιοι Οικολόγοι. Οποιοσδήποτε άλλος χρησιμοποιεί τον όρο «οικολόγοι», το κάνει για να παραπλανήσει τους ψηφοφόρους και να καπηλευτεί το ταμείο του Ελληνικού δημοσίου. Για το λόγο αυτό στο ψηφοδέλτιο αναγκαζόμαστε να βάλλουμε στην κορυφή με το σήμα το πρόσωπο του Αρχηγού, προς αποφυγή παραπλάνησης από τους «γιαλαντζί οικολόγους». Τονίζουμε ότι το Πολιτικό κόμμα «Έλληνες Οικολόγοι», ουδέποτε επιχορηγήθηκε από την σύστασή του, από τον κρατικό προϋπολογισμό, όπως προκύπτει και με την απόφαση αρ.18 /2004 του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου, όπως επιχορηγήθηκαν τα υπόλοιπα κόμματα και κατεβαίνουμε στις εκλογές με δικά μας έξοδα».
Οι οικολόγοι σήμερα έχουν μεγάλο «ρεύμα» μέσα στην κοινωνία και πολλά κόμματα θέλουν την δική μας συνεργασία για να διασωθούν, λόγω Μνημονίου, αλλά εμείς προτιμούμε την υπερκομματική μας κάθοδο. Τονίζουμε ότι ο Αρχηγός Δημοσθένης Βεργής είναι ο μόνος που έχει την θέση του τακτικού μέλους για την σωτηρία του πλανήτη και του οικοσυστήματος στα Ηνωμένα Έθνη και συμμετέχει σε όλες τις Διεθνείς Διασκέψεις για το οικοσύστημα, ως τακτικό μέλος . Θυμίζουμε ότι ο κ. Βεργής έχει ζήσει επί μακρόν στην Γαλλία, έχει συναναστραφεί μεγάλες διεθνείς προσωπικότητες, χειρίζεται άψογα τη ς Γαλλική γλώσσα και άλλες τρεις γλώσσες και ήταν επί χρόνια δημοσιογράφος ξένου τύπου.
Σήμερα δίνουμε στην δημοσιότητα την προεκλογική μας αφίσα και θυμίζουμε ότι όλες οι αφίσες μας έχουν αφήσει εποχή έχουν γραφτεί στην ιστορία και επικοινωνιακά έχουν περάσει τα σύνορα της Ελλάδας και είμαστε πλέον γνωστοί σε όλη της Ευρώπη και σε όλο τον πλανήτη.
Η νέα αφίσα στηρίζεται στον μύθο της Ευρώπης αλλά και στο Μνημόνιο και ΔΝΤ. Σύμφωνα με το μύθο των Ελλήνων, η πριγκίπισσα Ευρώπη όταν μεγάλωσε, μια μέρα πήγε στα λιβάδια της παραλίας, για να παίξει με τις φίλες της και να μαζέψει λουλούδια. Εκεί συνάντησε τον θεό Δία. Εκείνον αμέσως τον χτύπησε ο Έρωτας και για να την πλησιάσει μεταμορφώθηκε σε ήρεμο, εύσωμο και δυνατό ταύρο και πήγε δίπλα της κάνοντας δήθεν ότι βόσκει, σκεπτόμενος με τι τρόπο θα την κατακτούσε. Εκείνη τότε πλησίασε τον ταύρο – Δία και άρχισε να τον χαϊδεύει γοητευμένη από την ωραία κορμοστασιά του και τη μυϊκή του δύναμη. Σε λίγο δε δίστασε και να τον ιππεύσει. Τότε αυτός άρχισε να τρέχει με αστραπιαία ταχύτητα. Η Ευρώπη έκλαιγε, μα δεν μπορούσε να πηδήσει, γιατί φοβόταν μη σκοτωθεί. Ο μεταμορφωμένος σε ταύρο θεός διέσχισε τη θάλασσα συνοδευόμενος από Τρίτωνες και Νηρηίδες και έφτασε στην Κρήτη. Όταν αποβιβάστηκε στο νησί, ο ταύρος δεν φαινόταν πια, αλλά ο Δίας πήρε από το χέρι την Ευρώπη και την οδήγησε στο Δικταίον άντρο. Καρπός των ερωτικών ενώσεων του Δία και της Ευρώπης στην Κρήτη ήταν ο Μίνωας, ο Ραδάμανθυς και ο Σαρπηδόνας.
Παρακαλούμε να μας ψηφίσουν μόνο αυτοί που κατάλαβαν, αντιλήφθηκαν και ερμήνευσαν το μήνυμα της αφίσας. Οι λοιποί όπως λέει και ο Αρχηγός καλύτερα θα είναι να επέχουν από τις Ευρωεκλογές, γιατί θα κάνουν κακό στην χώρα τους και στον εαυτό τους!
Το αναλυτικό μας πρόγραμμα και η λίστα με τους υποψηφίους θα ανακοινωθεί σε ειδική σε ειδική ομιλία – έκπληξη του Αρχηγού, που θα φέρει ειδική ενδυμασία.
Αθήνα, 14-2-2014
Γραφείο επικοινωνίας και τύπου
του Πολιτικού Κόμματος «‘Έλληνες Οικολόγοι»,
Δημοσθένης Βεργής
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ
LIKE
ΠΗΓΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
Τ.Πόλαρντ: «Έρχεται καταιγίδα που δεν έχουμε ξαναδεί – Θα έχουμε πόλεμο με Tουρκία και Αίγυπτο»! Εφιαλτικές προβλέψεις από τον μεγαλύτερο κατάσκοπο του Ισραήλ
Ο Τζόναθαν Πόλαρντ, ο πιο γνωστός Ισραηλινός κατάσκοπος που φυλακίστηκε για δεκαετίες στις ΗΠΑ, προέβλεψε ότι μετά την
Τεστ προσωπικότητας: Το αγαπημένο σας Zώο αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα σας
Ένα νέο τεστ προσωπικότητας κυκλοφορεί στα social media και υπόσχεται να αποκαλύψει τα βασικά χαρακτηριστικά σας.
Έκρηξη Τραμπ κατά Νετανιάχου: «Eίσαι γαμη….. Tρελός – Εγώ σε έσωσα από την φυλακή» «Σου σώζω το τομάρι - Όλοι σε μισούν»
Έντονη και ιδιαίτερα τεταμένη ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Μπενιαμίν Νετανιάχου, με αφορμή την κλιμάκωση...
Γαμώ τους πολιτικούς και τα λαμόγια... Το μουνι που τους πέταγε!!!!
EΛΑ PE MAΛΑΚΑ ΑΡΧΗΓΕ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου