συνάντηση που είχαν την Μ. Τρίτη εκπρόσωποι της με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη.
Η εταιρία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως στην κατασκευή και λειτουργία σταθμών υγροποιημένου φυσικού αερίου.
Έχει δημιουργήσει και λειτουργεί 13 σταθμούς σε όλο τον κόσμο ενώ αυτή την περίοδο κατασκευάζει άλλους 13. Όπως έγινε γνωστό, η Golar LNG εξέφρασε το ενδιαφέρον της για πλήρη συμμετοχή στη χρηματοδότηση του έργου, παρέχοντας σημαντική ευελιξία στην υλοποίηση του συνολικού σχεδίου.
Ο υπουργός, από την πλευρά του, τόνισε στους εκπροσώπους της εταιρίας τη σπουδαιότητα του έργου, το οποίο μαζί με τον διασυνδετικό αγωγό φυσικού αερίου Ελλάδας-Βουλγαρίας, είναι βασικός πυλώνας ενίσχυσης της ενεργειακής ασφάλειας της περιοχής. Επεσήμανε, μάλιστα, ότι τόσο η μελέτη σκοπιμότητας όσο και αυτή των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, βρίσκονται στο τελικό στάδιο.
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE
ΠΗΓΗ
news247.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου