Απολυμένοι της ΕΡΤ, υποστηριζόμενοι από Τρικαλινούς πολίτες, στήθηκαν έξω από το Δημαρχείο Τρικάλων για να αποδοκιμάσουν τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή φώναζοντας συνθήματα όπως "Ελιά Ελιά και Μπένι Βασιλιά"
Ο Ευρωβουλευτής, με σχέδιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, βρισκόταν ήδη στο κτίριο και όλοι αναρωτιούνταν από πού μπήκε και του απέδωσαν ικανότητες …κασκαντέρ.
Αμέσως οι διαδηλωτές, μπήκαν στα ενδότερα του κτιρίου και με συνθήματα, έκαναν ...άβολη την θέση των 6 θεατών που είχαν προσέλθει να ακούσουν προεκλογική ομιλία του κ. Καψή.
Δεν απουσίασαν αντεγκλήσεις των διαδηλωτών με έναν εκ των υποστηρικτών της … «Ελιάς», ενώ η απολυμένη της ΕΡΤ Ελπίδα Κουτσογιάννη διάβασε στην …πλάτη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή κείμενο –διαμαρτυρίας, με τον κ. Καψή, κατά διαστήματα να αντιδρά και στο τέλος αποχώρησαν ειρηνικά, αφού πρώτα «στόλισαν» τον κ. Καψή και την «Ελιά».
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE
πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου