Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Τον θάνατο του αρχηγού της Μπόκο Χαράμ ανακοίνωσε ο νιγηριανός στρατός


Ο στρατός της Νιγηρίας ανακοίνωσε για πρώτη φορά σήμερα ότι ο επικεφαλής της Μπόκο Χαράμ Αμπουμπακάρ Σεκάου είναι νεκρός χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει πότε ή πού σκοτώθηκε.


Ο θάνατος του Σεκάου έχει ανακοινωθεί ήδη δύο φορές από το 2009 από πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας της Νιγηρίας, όμως ποτέ από τον στρατό.

Ένας επικεφαλής των ισλαμιστών «που ενεργούσε ή ισχυριζόταν στα βίντεο ότι είναι ο θανών Αμπουμπακάρ Σεκάου, η εκκεντρική προσωπικότητα γνωστή ως επικεφαλής της οργάνωσης» Μπόκο Χαράμ, σκοτώθηκε σε συγκρούσεις με τον νιγηριανό στρατό στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, δήλωσε ένας εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων, ο στρατηγός Κρις Ολοκολάντε.

Ο Ολουκολάντε δεν έδωσε άλλες διευκρινίσεις για τον θάνατο του Σεκάου, επισημαίνοντας όμως ότι το όνομά του έχει γίνει εμβληματικό για τη Μπόκο Χαράμ.

"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις