Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Ο Πιστόριους «δεν σταμάτησε να κλαίει» την πρώτη του νύχτα στη φυλακή

Έκλαιγε με λυγμούς μέχρι που αποκοιμήθηκε ο Όσκαρ Πιστόριους, την πρώτη του νύχτα στο κελί της φυλακής, ύστερα από την καταδίκη του σε πέντε χρόνια φυλάκιση.


«Μπορούσες να τον ακούσεις. Αμέσως μόλις έκλεισε η πόρτα πίσω του μπορούσες να ακούσεις το κλάμα. Ήταν συντετριμμένος. Δεν σταμάτησε να κλαίει. Νομίζω ότι αποκοιμήθηκε κλαίγοντας. Ήταν χάλια» αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Citizen, επικαλούμενη πηγή από τις φυλακές.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Πιστόριους είναι στον τομέα «Β» των φυλακών, όπου τοποθετούνται τα άτομα με κάποια μορφή αναπηρίας, δικαιούται να δέχεται δύο επισκέψεις την εβδομάδα χωρίς σωματική επαφή, αλλά δεν μπορεί να ξεπεράσει τις 45 ετησίως. Επιπλέον, μπορεί να έχει προσωπικές φωτογραφίες στο κελί του.

"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις