Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Μαστοράκης για Σεφερλή: «Ο βασιλιάς της σάχλας, σαν φτηνός παστουρμάς…»

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ο Νίκος Μαστοράκης, αγαπάει πολύ τα social media. Γι’ αυτό άλλωστε και το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιεί συνεχώς το προφίλ του στο facebook για να γράφει τις απόψεις του για όλα όσα βλέπει, είτε του αρέσουν, είτε όχι, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις που θα προκαλέσει -είναι άλλωστε γνωστός για το καυστικό του χιούμορ.

Αυτή τη φορά παρακολούθησε την πρωινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού με οικοδεσπότη τον Μάρκο Σεφερλή και αν κρίνουμε από το μήνυμα που ανέβασε, με τον τίτλο «Δελφινάριο Mega», δεν του άρεσε και πολύ.
«Ο Βασιλιάς της σάχλας, εστέφθη πρωϊνάδικος μετά της συζύγου και με χορωδία από τις απαραίτητες Τσαούσες, στο ολισθηρό Mega που έγινε αυτομάτως Δελφινάριο. Ό,τι σαχλό και τριτοκλασάτο υπήρχε, στην υπηρεσία της θεαματικότητας που ελπίζω οι ελιτιστές (sic) Ψυχάρης, Βαρδινογιάννης και Μπόμπολας να απολαμβάνουν με ηδονή, καθώς η σάχλα στάζει πάνω στο λογότυπο το νέκταρ της διαφημιστικής πίτας. Και μην με παρεξηγείτε, ο Σεφερλής είναι ταλεντάρα. Όμως και το Mega δεν του πάει και στο πρωϊνό πέφτει βαρύς σαν φτηνός, ξινισμένος παστουρμάς σε χαλασμένα αβγά μάτια. Καλή ιδέα το λογότυπο να λέει Rega; Υ.Γ. Άσε που βάρβαρη επιθεώρηση το Mega έχει κάθε βράδυ στις 8».
Δείτε το μήνυμά του:
nico mastorakis

"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις