Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Νέο παραλήρημα του Άδωνι κατά του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

“ Τηλεοπτικό πανηγύρι ”
Δεν έχουν τέλος τα τηλεοπτικά πανηγύρια του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος
καταφέρθηκε, για άλλη μια φορά κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, έθεσε ζήτημα «ελευθερίας λόγου»!!!, ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ του στερεί αυτό το δικαίωμα, να μιλήσει, ενώ την ίδια στιγμή παραδέχεται ότι έχει χιλιάδες τρόπους για να το κάνει. Φαίνεται ότι η ετοιμόρροπη κυβέρνηση Σαμαρά δεν έχει ξεμείνει από πολιτικά επιχειρήματα και καταφεύγει πλέον σε επικοινωνιακά τεχνάσματα κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

«Εγώ θα τους πετύχω στη Βουλή. Εγώ έχω χιλιάδες τρόπους να μιλήσω στο εκλογικό σώμα, θα το κάνω μέσα από τις εκπομπές μου, εκεί που βγαίνω μόνος μου, θα το κάνω στην Βουλή ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ως απλός βουλευτής, θα τον βρω τον τρόπο», για να προσθέσει ότι «εδώ όμως κρίνουμε πώς συμπεριφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ».

Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε με τον γνωστό του τρόπο και ύφος «χωρίς να έχει έρθει στην εξουσία. Απλώς επειδή προηγείται στις δημοσκοπήσεις και κέρδισε τις ευρωεκλογές», ενώ απευθυνόμενος στον αδελφό του, καλώντας τον και εκείνον στο τηλεοπτικό παραλήρημα, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «φαντάσου Λεωνίδα να πάρει εξουσία (ο ΣΥΡΙΖΑ), τι έχουμε να ζήσουμε», με τον Λεωνίδα να συμμερίζεται τον πόνο του αδελφού του και να απαντά με ένα μακρόσυρτο «Πω πω πω πω…».

Δείτε το video και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του: 


ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ από Enikos_gr


"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις