ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΕΩΣ 15.000. ΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.
ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΕ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ :<<ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ , ΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΟΣ >>
ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ;
ΟΙ ΤΕΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ !!!!!!!!!!
ΚΑΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (δηλαδή εσύ και εγώ ) ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ....
Το «Ταμείο Αλληλοβοήθειας βουλευτών και ευρωβουλευτών» συστήθηκε το 2000 με την δημιουργία ενός ειδικού λογαριασμού στον οποίο κάθε μήνα μπαίνουν χρήματα από την παρακράτηση που γίνεται στο μισθό όλων. Συγκεκριμένα και οι 300 βουλευτές ανεξάρτητα από το αν κάνουν χρήση της δυνατότητας να πάρουν δάνειο συνεισφέρουν με 50 ευρώ μηνιαίως ενώ το αντίστοιχο ποσό για τους ευρωβουλευτές είναι 75 ευρώ. Επίσης, άπαντες με την εκλογή τους καταθέτουν εφάπαξ το ποσό των 200 ευρώ (βουλευτές) και των 300 ευρώ (ευρωβουλευτές). Τα έσοδα του Ταμείου πάντως συμπληρώνονται και από τον Προϋπολογισμό της Βουλής.
Η χορήγηση του δανείου είναι εξαιρετικά απλή διαδικασία αφού προβλέπει την υποβολή μιας αίτησης στην Γραμματεία του Προέδρου της Βουλής ενώ ή έγκριση γίνεται από την λεγόμενη Διάσκεψη των Προέδρων. Ο βουλευτής επικαλείται ,«έκτακτες οικονομικές ανάγκες» τις οποίες δεν χρειάζεται να δικαιολογήσει και το δάνειο εκταμιεύεται άμεσα καθώς ο χρόνος αναμονής δεν ξεπερνάει την μία εβδομάδα.
Ανάλογα είναι και όσα προβλέπονται για τους πρώην βουλευτές αν και -θεωρητικά μόνο- τα ποσά που μπορούν να ζητήσουν κυμαίνονται μέχρι 5-6.000 ευρώ. Στην πραγματικότητα και οι πρώην βουλευτές λαμβάνουν ποσά που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι της τάξεως των 10.000 ευρώ ενώ μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να φτάσουν και τις 15.000. Φυσικά και γι’ αυτούς ισχύει η άτοκη δανειοδότηση και η δυνατότητα εξόφλησης σε 48 μηνιαίες δόσεις.
ΝΑ ΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.
Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ....
Ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ 15.000
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ: <<ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 15.000;>>
ΟΧΙ. ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΙ 180.
"Οι απόψεις του
ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου