Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ ΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ (ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ)Ο 41χρονος ισχυρίζεται ότι το βίντεο είναι ψεύτικο.
Σε ερωτική «φωλιά» φαίνεται ότι μετέτρεψαν μία σχολική αίθουσα ο διευθυντής ενός σχολείου στην Μάριμπορ της Σλοβενίας και μία καθηγήτρια μαθηματικών, οι οποίοι
καταγράφηκαν σε βίντεο από τους μαθητές την στιγμή που ο άνδρας της έκανε στοματικό σεξ.
Ο διευθυντής και η καθηγήτρια έχουν γίνει ρεζίλι αφού οι μαθητές ανέβασαν το βίντεο στα social media.
Το βίντεο τράβηξαν οι μαθητές του σχολείου όταν τους άκουσαν, όπως λένε, και το ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσει ταχύτατα μέσω του διαδικτύου και να ξεσπάσει σάλος.
oral sdds gf
Ο διευθυντής του σχολείου, ο 41χρονος Drago Kamenik, πάντως, υποστήριξε ότι δεν έγινε τίποτα με την 45χρονη και ότι πρόκειται για κατασκευασμένο βίντεο (με photoshop), ενώ απείλησε με μηνύσεις τους μαθητές, οι οποίοι από την πλευρά τους απάντησαν ότι έχουν κι άλλο υλικό, έτοιμο να αναρτήσουν. Σε αυτό οι μαθητές ισχυρίζονται ότι φαίνονται ξεκάθαρα ποιοι εμπλέκονται στην ερωτική πράξη.
«Ακούσαμε τους θορύβους και γνωρίζαμε ότι κάποιοι έκαναν σεξ εκεί μέσα. Αλλά πιστέψαμε ότι ήταν άλλοι μαθητές. Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε μέχρι που είδαμε την καθηγήτρια μαθηματικών και τον διευθυντή του σχολείου», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας 19χρονος μαθητής του σχολείου

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΤΕ ΤΑ (ΕΔΩ)
.

 "Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.