Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Αυτή η μάνα έκανε τα πάντα για να σώσει την κόρη της από τους τζιχαντιστές!

Φορώντας μια μπούρκα, μια γυναίκα από το Μάαστριχ της Ολλανδίας, ταξίδεψε μέχρι την Τουρκία, πέρασε τα σύνορα προς τη Συρία και έσωσε την 19χρονη κόρη της Αϊσα, από τον τζιχαντιστή σύζυγό της.
Η Μονίκ, αψηφώντας τον κίνδυνο κατάφερε να ξαναβρεί την κόρη της, η οποία πριν ένα χρόνο είχε εγκαταλείψει την οικογένειά της για να μεταβεί στη Συρία όπου την περίμενε ένας άνδρας με τον οποίο είχε σχέση μέσω του διαδικτύου. Η νεαρή Ολλανδή που άλλαξε το όνομά της σε Αϊσα, αποφάσισε να ακολουθήσει την καρδιά της και πήγε στην πόλη Ρακά για να συναντήσει με την προοπτική να παντρευτεί με τον Ολλανδό τζιχαντιστή τουρκικής καταγωγής, Ομάρ Γιλμάζ.
579
Αφού, έφυγε παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας της έφτασε στην πόλη, όπου έζησε μαζί με τον τζιχαντιστή για ένα χρόνο. Οι συνθήκες όμως ζωής δεν ήταν αυτές που φανταζόταν με αποτέλεσμα να ζητήσει την βοήθεια της μαμάς της μέσω Facebook, για να επιστρέψει πίσω στο πατρικό της.
23408FF100000578-2840365-Monique was told by Dutch police that the rescue mission would b-4 1416388079054
Μια μητέρα ποτέ δεν θα άφηνε το παιδί της αβοήθητο πόσο μάλλον η Μονίκ, που στην έκκληση βοήθειας της κόρης της και παρά τις προειδοποιήσεις των ολλανδικών αρχών ότι η κόρη της μπορεί να κατηγορηθεί για συνεργασία με το Ισλαμικό Κράτος, δε δίστασε στιγμή να ταξιδέψει μέχρι την Τουρκία για να σώσει το παιδί της.
2348F3F600000578-2840365-image-36 1416374072004
Αφού κατάφερε να τη σώσει από τα χέρια των τζιχαντιστών, πέρασαν μαζί τα Τουρκικά σύνορα αλλά λόγω του ότι η κόρη της δεν είχε διαβατήριο, οι τουρκικές αρχές την συνέλαβαν. Τώρα, τόσο ο δικηγόρος της οικογένειας όσο και οι Ολλανδικές αρχές προσπαθούν να κάνουν ότι είναι δυνατό μέχρι το τέλος της εβδομάδας, οι δυο γυναίκες να επιστρέψουν στο σπίτι τους στην Ολλανδία.

"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Πηγή: http://www.mothersblog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις