Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Η συγκυβέρνηση που παρέχει ασυλία στον Παπανδρεου και όλη την συμμορία…

Ένας τέως πρωθυπουργός που οδήγησε τη χώρα που κυβέρνησε στη μεγαλύτερη περιπέτεια μετά από την τουρκική κατοχή, θέλει να ανασυγκροτήσει, να αναγεννήσει το » όραμά» του για να συνεχίσει να απολαμβάνει όχι τόσο της ασυλίας των εγχώριων λαμογιών, ούτως ή άλλως τους έχει στο χέρι, όσο την ασυλία που του προσφέρουν εξωτερικοί φίλοι του.
Το μεγάλο άγχος του Παπανδρέου είναι να συνεχίσει να προεδρεύει της Σοσιαλιστικής Διεθνούς»
Μία μείζονα αντιπολίτευση που καθημερινά δε βρίσκει τον τρόπο να διαχειριστεί τα ψέματα με τα οποία φλόμωσε τον ελληνικό λαό ( ο λαός δεν ξεχνά το » λεφτά υπάρχουν» και πλέον το τρέμει), αλλά και την αλήθεια της δικής της διαπλοκής με συμφέροντα.
Μία ελάσσονα αντιπολίτευση που παραμένει εγκλωβισμένη σε παλαιοκομματικές αγκυλώσεις, μέρος του συστήματος και αυτή, παραπαίει ανάμεσα στην επιβίωσή της που είχε μάθει να εξασφαλίζει μέσω αυτών που δήθεν πολεμούσε και στην ανάγκη να φαίνεται στα μάτια του λαού ότι εξυπηρετεί το ρόλο της.
Μία συγκυβέρνηση που παρέχει ασυλία σε Παπανδρέηδες, Παπακωνσταντίνου και κάθε συνυπεύθυνο της καταστροφής.
Μια φρέσκια εμετική, ποταμίσια, πολιτική πρόταση της διαπλοκής
Τέλος ένας λαός που αντιλαμβάνεται πλέον τη συμπαιγνία του συστήματος, αλλά εξακολουθεί να θέλει να δώσει ευκαιρία να τον κυβερνήσουν κάποιοι από τους παραπάνω και ενώ συγχρόνως αναγνωρίζει τη συνενοχή τους, θα δώσει νέα εντολή σε κάποιους από αυτούς μόνο και μόνο για να φύγουν οι νυν καταστροφείς του.
Απελπισία; Σίγουρα
Ανευθυνότητα ή σοφή υπομονή;Θα δείξει…   

"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


 olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις