Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Άδωνις: Να συλληφθεί όποιος δεν ξαναπουλήσει εμφιαλωμένα νερά στα ΜΑΤ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ως καλεσμένος στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, υποστήριξε πως ο περιπτεράς θέλησε να πουλήσει «τσαμπουκά» στους αστυνομικούς και υπονόησε πως το βίντεο έχει υποστεί μοντάζ.


«Δεν ξέρουμε και πόσο επεξεργασία έχει γίνει στο βίντεο» είπε χαρακτηριστικά.

Για να υποστηρίξει μάλιστα τη δράση των αστυνομικών, ο κ. Γεωργιάδης υπερθεμάτισε, λέγοντας πως «αγαπάει τους αστυνομικούς, που με “τρεις και εξήντα” βρίσκονται στο δρόμο».

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας Σταύρος Μπαλάσκας, που θέλησε να εξηγήσει τα όσα φαίνονται στο βίντεο από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ., ανέφερε πως έγιναν λάθη και από τις δύο πλευρές και σημείωσε πως ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου θα έπρεπε να συλληφθεί καθώς αρνήθηκε να πουλήσει εμφιαλωμένα νερά στους αστυνομικούς, παρότι εκείνοι του είχαν αφήσει τα χρήματα στο γκισέ του περιπτέρου.

Ωστόσο μέχρι και ο «κανονικός» εκπρόσωπος των αστυνομικών υπογράμμισε, σε αντίθεση με τον Άδωνι Γεωργιάδη, πως οι άνδρες των ΜΑΤ «δεν κατάλαβαν ότι έπρεπε να φύγουν και επέμειναν να του δώσουν λεφτά για να πάρουν τα νερά».



Γεωργιάδης: Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών
Μια ακόμα φράση που θα αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις εκστόμισε και σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης.

Χθες, ήταν η φράση ότι το ΠΑΣΟΚ φταίει για την εμπλοκή με την τρόικα. Σήμερα στην ερώτηση αν δεν κλείσει η συμφωνία με την τρόικα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών…

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, είπε:

«Το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι να κλείσει η συμφωνία, ώστε να διασφαλίσουμε τη συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας. Αν δεν κλείσει η συμφωνία, ασφαλώς και ο Πρωθυπουργός της χώρας και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα πρέπει να λάβουν σοβαρές πολιτικές αποφάσεις, δεν ξέρω ποιες θα είναι αυτές, δεν αποκλείονται και εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι δεν πρέπει να γίνουν εκλογές, καθώς, όπως υποστήριξε, «οι εκλογές θα πάνε την οικονομία προς τα πίσω, θα φέρουν τη χώρα στο έλεος των αγορών και θα φέρουν αστάθεια».


"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


ΠΗΓΗ
efsyn.gr   madata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις