Με τη ψήφιση 42 υπουργικών και βουλευτικών τροπολογιών - αριθμός ρεκόρ – ψηφίστηκε το Σάββατο το βράδυ στη Βουλή το νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ για την εισφορά σε γη και τις απαλλοτριώσεις. Νωρίτερα, είχαν αποχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για "εκφυλισμό της κοινοβουλευτικής διαδικασίας" από τη "βροχή" των τροπολογιών.
Ειδικότερα, ψηφίστηκαν 16 υπουργικές και 26 βουλευτικές τροπολογίες από
τις 86 συνολικά που είχαν κατατεθεί.
Σημειώνεται, ότι η κυβέρνηση δεν έκανε δεκτή την τροπολογία των βουλευτών Γ. Βλάχου, Θ. Μπούρα και Β. Οικονόμου - την οποία αποκάλυψε το ΠΟΝΤΙΚΙ - με την οποία ζητούσαν να παγώσουν όλα τα πρόστιμα και να μπλοκάρουν οι κατεδαφίσεις σε όλους όσοι έχουν καταπατήσει και χτίσει μέσα σε δάση και δασικές εκτάσεις, ακόμη κι αν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση.
Η ΔΗΜΑΡ που παρέμεινε στη ψήφιση, απείλησε ότι θα καταψηφίσει όλο το νομοσχέδιο, στην περίπτωση που η κυβέρνηση έκανε δεκτή την τροπολογία, κάτι που τελικά δεν συνέβη.
Τροπολογία για τις δημοσκοπήσεις "δείχνει" ότι πάμε σε εκλογές!
Μια από τις τροπολογίες που πέρασαν ήταν η άρση της 15ήμερης απαγόρευσης δημοσιοποίησης δημοσκοπήσεων για τις βουλευτικές εκλογές!
Η άρση της απαγόρευσης είχε γίνει στις πρόσφατες ευρωεκλογές και δημοτικές – περιφερειακές εκλογές και κατ΄ αυτόν τον τρόπο μπορούσαν να δημοσιοποιούνται δημοσκοπήσεις μέχρι και μια μέρα πριν από της κάλπες.
Η εκπρόθεσμη τροπολογία υπογράφεται από τους υπουργούς Εσωτερικών Α. Ντινόπουλο, Επικρατείας Δ. Σταμάτη και τον αναπληρωτή ΥΠΕΚΑ Ν. Ταγαρά, ενώ η κίνηση αυτή ερμηνεύεται στη Βουλή ως ένδειξη ότι οδηγούμαστε σε εκλογές.
Διαβάστε εδώ ολόκληρη την τροπολογία
"Οι απόψεις του
ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου