Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Προσαγωγή για πανό κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου: Και όμως το βίντεο δε διαγράφηκε

Σε χθεσινή μας ανάρτηση ασχοληθήκαμε με το περιστατικό της προσαγωγής δύο ατόμων οι οποίοι θέλησαν να αναρτήσουν πανό με την ευκαιρία της έλευσης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και
Αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου στην Καβάλα, και με την "προτροπή" ενός μέλους της φρουράς του κ. Βενιζέλου να διαγράψουμε το βίντεο που είχαμε τραβήξει.

Η διαγραφή όντως έγινε παρουσία του φρουρού. Μόνο που, από μια καθαρή εύνοια της τύχης (ή, καλύτερα, με την βοήθεια της τεχνολογίας)... το βίντεο δε διαγράφηκε.

Πιο συγκεκριμένα, η βιντεοκάμερα που χρησιμοποιήθηκε για την λήψη αποθηκεύει τα βίντεο σε δύο διαφορετικά σημεία της μνήμης της. Το μενού της κάμερας, όμως, έχει πρόσβαση μόνο στο ένα από τα δύο αυτά σημεία (για το άλλο σημείο απαιτείται η χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή).

Με τη βοήθεια, λοιπόν, της τεχνολογίας καταφέραμε να ανακτήσουμε το βίντεο που τραβήξαμε και σας το παρουσιάζουμε. 




"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις