Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ο πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών μήνυσε τον Τασούλα

Μήνυση εναντίον του υπουργού Πολιτισμού, Κώστα Τασούλα, κατέθεσε ο πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, Χάρης Παπαδόπουλος, κατηγορώντας τον για την «παράλειψη και
αδικαιολόγητη κωλυσιεργία υλοποίησης του διορισμού του» στη θέση του Γενικού Διευθυντή, του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (ΕΚΚ) - όπως είχε προτείνει στον υπουργό, με απόφαση του το ΔΣ του Κέντρου, τον Οκτώβριο 2014.

Στη μήνυση για παράβαση καθήκοντος με ημερομηνία 15/1, ο επί έξι διαδοχικές θητείες, πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, κατηγορεί τον υπουργό Πολιτισμού ότι «άσκησε παράνομες παρεμβάσεις και πιέσεις στα μέλη του ΔΣ ώστε να μην τον προτείνουν παραβιάζοντας έτσι την ανεξαρτησία του οργάνου αυτού, ευνοώντας τη συγκάλυψη των καταγγελλόμενων οικονομικών ατασθαλιών και τη συνέχιση φαινομένων κακοδιαχείρισης για τα οποία είχε υποβληθεί σχετική μήνυση».

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις