Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Διαδήλωση αλληλεγγύης για τους Έλληνες στις Βρυξέλλες

Διαδήλωση αλληλεγγύης προς τον Ελληνικό λαό και κατά της λιτότητας, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στις Βρυξέλλες, με τη συμμετοχή περίπου 400 ατόμων


Η διαδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά από κάλεσμα 25 οργανώσεων της αριστεράς και κοινωνικών και νεανικών κινημάτων που δραστηριοποιούνται στο Βέλγιο, ανάμεσά τους, και το ελληνικό κίνημα "Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στην Ελλάδα που Αντιστέκεται".

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Μαντού και κατευθύνθηκε προς τις πρεσβείες της Γερμανίας και της Ισπανίας για να καταλήξει στην πλατεία Λουξεμβούργου, μπροστά από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Με συνθήματα ενάντια στη λιτότητα, στους πρωθυπουργούς της Ελλάδας, της Ισπανίας, του Βελγίου και της Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, καθώς και ενάντια στην τρόικα και στις τράπεζες. 

Έξω από την Πρεσβεία της Γερμανίας οι διαδηλωτές κατήγγειλαν το ρόλο της Καγκελαρίου Μέρκελ στις πολιτικές λιτότητας, ενώ στην Πρεσβεία της Ισπανίας ακούστηκαν συνθήματα αλληλεγγύης προς το ανερχόμενο λαϊκό κόμμα της Ισπανίας, Podemos.



“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



sknews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις