Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Αποκεφάλισαν Ιάπωνα όμηρο οι τζιχαντιστές – Ζητούν ανταλλάγματα για τον δεύτερο

Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τον έναν εκ των δύο Ιαπώνων ομήρων και δημοσιοποίησαν το βίντεο της εκτέλεσης στο διαδίκτυο, μετά την εκπνοή της προθεσμίας που είχαν ορίσει για την κατάθεση των 200 εκατομμυρίων δολαρίων ως λύτρα.


Στο βίντεο εμφανίζεται και δεύτερος όμηρος ο οποίος αναφέρει πως οι τζιχαντιστές έχουν αλλάξει πολιτική και πλέον ζητούν την ανταλλαγή του με μια τρομοκράτισσα που συνδέεται με την επίθεση σε ξενοδοχείο της Ιορδανίας το 2005, τη Sajida al-Rishawi.

Παράλληλα, κατηγορεί τον Ιάπωνα πρωθυπουργό για ολιγωρία και για αδιαφορία, ονομάζοντάς τον υπεύθυνο για την έκβαση της υπόθεσης.

Ο επικεφαλής γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου της Ιαπωνίας, Γιοσιχίντε Σούγκα, σε μία σύντομη τηλεοπτική δήλωση, ανέφερε πως το βίντεο φαίνεται να δείχνει την εκτέλεση του Χαρούνα Γιουκάουα (κεντρική φωτό δεξιά).

«Αυτή είναι μια αποτρόπαιη και απαράδεκτη ενέργεια» δήλωσε ο Σούγκα. "Ζητούμε σθεναρά την άμεση απελευθέρωση του άλλου κρατούμενου κ. Κεντζίι Γκότο, χωρίς να του προκληθεί κακό».

Ο Σούγκα διάβασε τη δήλωση και αρνήθηκε να δεχθεί ερωτήσεις.


“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE





Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις