Ο πρωθυπουργός δηλώνει αισιόδοξος για τελική νίκη της ΝΔ παρά το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις δίνουν σταθερό προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ και επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα τονίζει ότι «βυθίζεται κάθε μέρα στον βούρκο της αλαζονείας, του μικρομεγαλισμού και του πολιτικού χουλιγκανισμού».
Ο κ. Σαμαράς ξεκαθαρίζει ότι εφόσον η ΝΔ βγει πρώτο κόμμα θα σχηματίσει άμεσα κυβέρνηση «με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι», ενώ προειδοποιεί ότι κάποιοι «μπαίνουν στον πειρασμό να σχεδιάζουν να εκμεταλλευτούν τις ανοησίες του ΣΥΡΙΖΑ για να τιμωρήσουν την Ελλάδα ώστε να στείλουν το μήνυμα σε άλλες χώρες-μέλη»
Ο πρωθυπουργός επαναλαμβάνει το «όχι» στο ντιμπέιτ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως δεν κάνει διάλογο με υβριστές και προσθέτει πως θα του ήταν πολύ εύκολο να αντιμετωπίσει «έναν άνθρωπο που θέλει υποτίθεται να κυβερνήσει και δεν ξέρει καν πόσο είναι το χρέος της χώρας, τα μέλη της ευρωζώνης ή πόσα είναι τα έντοκα γραμμάτια του Δημοσίου».
Τέλος, ο κ. Σαμαράς αναφέρεται και στο χρέος, υπογραμμίζοντας πως «το μόνο που μένει να γίνει από δω και μπρος είναι να πάρουμε ακόμα περισσότερα χρόνια χαμηλών επιτοκίων και ακόμη περισσότερη διάρκεια μέχρι την εξόφλησή τους».
“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα
περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου