Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Λιγοστά Θλιμμένα Γερόντια: Πήγαμε στη συγκέντρωση-μνημόσυνο του ΠΑΣΟΚ (PHOTOS)

Ποιος πάει εν έτει 2015 σε προεκλογική ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου; 
Οι συνεργάτες μας Γιώργος Τσ. και DogEye βρέθηκαν χτες το απόγευμα στο γήπεδο μπάσκετ του Σπόρτινγκ στα Πατήσια και έχουν τις (στενάχωρες, ασπρομάλλικες) απαντήσεις: 


Δέκα λεπτά πριν την ομιλία του Μπένι του αρχηγού του true (metal) ΠΑΣΟΚ και στο γηπεδάκι βρίσκονται ελάχιστοι πωρωμένοι υπέργηροι οπαδοί και άπειρα σημαιάκια που λογικά είχαν ξεμείνει στις αποθήκες του κόμματος από το 2008. Στα ηχεία βαράει το κλασσικό ποτ πουρί: Νταλάρας, Νταλάρας, Σαββόπουλος, Νταλάρας, Αρβανιτάκη και ποτέ-πότε μικρά διαλείμματα για λίγο Νταλάρα.

Η ώρα της ομιλίας έχει σχεδόν φτάσει. Το όπενινγκ ακτ ήταν κάποιος πρώην πρωθυπουργός Βούλγαρος σοσιαλιστής με τις κλασσικές κοινοτοπίες περί περήφανου λαού-κόμματος και τα ρέστα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ (ΕΔΩ)

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις