Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Στην Καμτσάτκα ανακαλύφθηκε μηχανή ηλικίας 400 εκατομμυρίων ετών

Αρχαιολόγοι από την Αγία Πετρούπολη ανακάλυψαν στην Καμτσάτκα απολιθώματα, που αποδείχθηκαν ανταλλακτικά ενός μηχανισμού.

Οι Ρώσοι αρχαιολόγοι μοιράστηκαν τα αποτελέσματα με συναδέλφους τους από τις ΗΠΑ και εκείνοι επιβεβαίωσαν ότι τα απολιθώματα, που βρέθηκαν αποτελούν όντως, όπως όλα δείχνουν, 
τμήματα ενός μηχανισμού. Οι ειδικοί θεωρούν ότι ο μηχανισμός θα μπορούσε να διατηρηθεί κατά τη διάρκεια τόσο μεγάλου χρονικού διαστήματος (περίπου 400 εκατομμύρια χρόνια), για πάραδειγμα μέσα σε κάποιο έλος.

 Υπέρ αυτής της υπόθεσης είναι και το γεγονός ότι τα αντικείμενα αυτά μετατράπηκαν σε απολιθώματα κατά τη διάρκεια σχετικά σύντομου για τα γεωλογικά μεγέθη χρονικού διαστήματος. Οι επιστήμονες πιθανολογούν ότι ο μηχανισμός που βρέθηκε μπορεί να έχει εξωγήινη προέλευση.


“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



ΠΗΓΗ
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις