Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό – Απειλείται και με αφαίρεση βαθμών

Τα επεισόδια στην Λεωφόρο την Κυριακή φαίνεται πως βάζουν σε μπελάδες την «πράσινη» ΠΑΕ, αφού μετά την Super League, η ΕΠΟ άσκησε πειθαρχική δίωξη.


Οι πράσινοι έρχονται σε δύσκολη θέση, αφού στο φύλλο αγώνος γίνεται αναλυτική αναφορά για όλα τα συμβάντα, την είσοδο οπαδών, τον τραυματισμό ποδοσφαιριστών και αξιωματούχων των φιλοξενούμενων.

Μάλιστα η αφαίρεση βαθμών μπορεί να προκύψει από το γεγονός πως τραυματίστηκαν άνθρωποι του Ολυμπιακού, νόμιμα παρόντες στον αγωνιστικό χώρο, από αντικείμενα και από παράνομη είσοδο φιλάθλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14 και 15 παρ. 6 (περ. δ και ζ) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 6-6-2014 (αγώνας Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στις 22-2-2015)".

Με βάση το κατηγορητήριο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κινδυνεύει με πρόστιμο 70.000 ευρώ και πάνω, 2-3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και μείον τρεις βαθμούς».

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE




Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις