Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, τόνισε ότι «είναι σημαντικό ότι ο ελληνικός λαός πάει ενωμένος πλέον σε αυτή τη διαπραγμάτευση. Ακόμη και πολίτες που δεν μας στηρίξανε στις εκλογές έχουν ενώσει τη φωνή τους και όταν το Έθνος διαπραγματεύεται ενωμένο, κερδίζει».
Ερωτηθείς σχετικά με τις δηλώσεις του για «το Κούγκι», ο Πάνος Καμμένος ξεκαθάρισε πως «εμείς δεν θα κάνουμε πίσω, δεν θα προσκυνήσουμε, δεν θα αλλοιώσουμε την εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός. Η εντολή είναι ξεκάθαρη και είναι αλλάξτε την πολιτική αυτή, δεν μπορεί να συνεχίσει η εξαθλίωση των Ελλήνων, δεν μπορούν να συνεχίσουν τα μέτρα αυτά που έχουν οδηγήσει στη φτωχοποίηση τον ελληνικό λαό.»
Όταν ρωτήθηκε με νόημα «μήπως οδηγηθούμε σε ανατίναξη, όπως στο Κούγκι;», ο Υπουργός Άμυνας άφησε αιχμές κατά του ΣΚΑΙ, λέγοντας: «μπορεί να μην έχουν ανατιναχτεί κάποια κανάλια, ιδίως στον Πειραιά κοντά, αλλά έχει ανατιναχτεί η ελληνική οικογένεια. Υπάρχει υψηλή ανεργία και αυτό θα πρέπει να το δείτε κάποια στιγμή».
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου