Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΝΑ ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΌΓΕΙΟ... ΠΩΣ H EΛΛΑΔΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟ ΚΕΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. BINTEO

Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τα όσα γράφονται παρακάτω. Δεν είμαι ειδικός στην εξόρυξη πετρελαίου. Ούτε γνωρίζω πως γίνονται αυτές οι δουλειές. ΑΛΛΑ...ΝΕΑ...Συμφωνία Ελλάδας-Ρωσίας για έρευνες στο Αιγαίο


Ομως, κάποιος μας λέει ψέμματα. Είτε ο πρωθυπουργός,(ΠΡΩΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ). είτε όλοι οι επιστήμονες εδαφοτεχνικοί του ΙΓΜΕ και των Ελληνικών πανεπιστημίων... Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δεν ζητά τη δίωξη όλων αυτών (δεν είναι δυνατόν αυτός να ζητά από τον Ελληνικό λαό να κάνει τέτοιες θυσίες και να βγαίνει ο καθένας να λέει ότι η Ελλάδα είναι η πιο πλούσια χώρα του κόσμου) απαντά στο ερώτημα ποιος είναι ο ψεύτης.??

Διαβάστε λοιπόν και κρίνετε μόνοι σας…
Γράφει η Δρ. Ευαγγελία Ε. Γκόλια
Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ (ΕΔΩ) ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις