Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Η Κύπρος διαψεύδει το Spiegel: «Ανοησίες» και «εξωφρενικά» τα περί διπλού «grexit»

Κατηγορηματικά διέψευσε ο υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel», στο οποίο δημοσιεύονται
σενάρια εξόδου της Κύπρου από την ευρωζώνη. «Ανοησίες» και «εξωφρενικά» χαρακτήρισε ο υπουργός τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Καθημερινή» της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στη συνεδρίαση του Eurogroup την Τετάρτη συζητήθηκε το ακραίο σενάριο, που προβλέπει έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα ακολουθούσε και η Κύπρος, λόγω της στενής οικονομικής σύνδεσης των δύο χωρών.

Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι στη συνεδρίαση δεν συζητήθηκε ενδεχόμενο εξόδου ούτε καν για την Ελλάδα, ενώ δεν ετέθη ούτε και στις κατ' ιδίαν συζητήσεις των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.

«Πολύ περισσότερο δεν συζητήθηκε το θέμα για την Κύπρο, αφού δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ ένα τέτοιο ενδεχόμενο» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Ως εκ δεν υπάρχει κανένα θέμα συζήτησης και πρόκειται για ανοησίες».


“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις