Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Καμπουράκης σε Μητσοτάκη: Στο δείπνο της Γιαννάκου φάγατε... Σαμαρά; (Video)

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Mega ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο βουλευτής της ΝΔ μίλησε για τους
λόγους που την οδήγησαν το κόμμα του στην εκλογική ήττα και υποστήριξε ότι η ακραία φτώχεια δεν απασχόλησε το κόμμα όσο θα έπρεπε.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Καμπουράκης ρώτησε τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΝΔ για το δείπνο που είχαν κορυφαία στελέχη του κόμματος μετά από πρωτοβουλία της Μαριέττας Γιαννάκου. "Τι φάγατε στο δείπνο; Σαμαρά φάγατε;" τον ρώτησε χαριτολογώντας ο δημοσιογράφος για να λάβει την απάντηση:

«Δεν είναι κακό να συζητάνε στελέχη. Έγινε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα τεκταινόμενα στη χώρα και το κόμμα. Είναι απολύτως σαφές ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να κάνει μια ισχυρή αυτοκριτική για το εκλογικό αποτέλεσμα»

Ο βουλευτής της Β' Αθήνας υπενθύμισε ότι την επόμενη Πέμπτη συνεδριάζει η Κ.Ο του κόμματος, ωστόσο όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει θέμα ηγεσίας απάντησε:
 "Εγώ δεν ανοίγω θέμα ηγεσίας. Αν κάποιος θέλει να θέσει τέτοιο θέμα να το κάνει στα αρμόδια όργανα" ενώ πρόσθεσε πως οι ιδιωτικές συνομιλίες στελεχών δεν αφορούν κανέναν.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης επέμεινε και τον ρώτησε αν θα ήθελε να είναι υποψήφιος για την αρχηγία σε περίπτωση που τελικά τεθεί ζήτημα για την ηγεσία του κόμματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε με... ερώτηση, που άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Να το συζητήσουμε αν γίνει;"




“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις