• 200 γραμμάρια αλεύρι
• 200 γραμμάρια μαλακό βούτυρο
• 200 γραμμάρια ζάχαρη
• 4 αυγά
• 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
• 80 γραμμάρια μικρά κομματάκια σοκολάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Βουτυρώνετε τη βαφλιέρα, κλείνετε και ζεσταίνετε
• Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη, τα αυγά και την κρέμα γάλακτος, ώστε να γίνουν αφρός
• Ανακατεύετε τα κομματάκια σοκολάτας με το αλεύρι.
• Βάζετε περίπου δυο κουταλιές ζύμη στην κάτω επιφάνεια της βαφλιέρας, κλείνετε και ψήνετε για τρία περίπου λεπτά την κάθε βάφλα.
Εναλλακτικά μπορούμε να την φτιάξουμε σε ένα τηγάνι ζεστό με λίγο λάδι και ρίχνοντας 2 κουταλιές της σούπας χυλό.
Παρασκευάζουμε όσες βάφλες επιθυμούμε με αυτόν τον τρόπο ανάλογα και την ποσότητα του χυλού μας.
***Σερβίρονται είτε γλυκιές με merenda, nutella , μαρμελάδα, είτε αλμυρές.
“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα
περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου