Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Ο Χαρδούβελης αποκαλύπτει: Ποιος με συμβούλεψε να μην καταθέσω πόθεν έσχες

Εξηγήσεις έδωσε ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, μετά τις αποκαλύψεις της Real News ότι έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό φοβούμενος κατάρρευση της οικονομίας.


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real News, ο Γκίκας Χαρδούβελης αποκαλύπτει ποιος τον συμβούλεψε να μην καταθέσει δήλωση περιουσιακής κατάστασης κατά το διάστημα που ήταν σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.



Όπως παραδέχτηκε, όντως, τα έτη 2011 και 2012 δεν κατέθεσε δήλωση πόθεν έσχες όπως όφειλε ως διευθυντής του οικονομικού γραφείου του τότε πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Ωστόσο, ο Γκίκας Χαρδούβελης αποδίδει αυτή την απόφαση στις κατευθύνσεις που έλαβε από τους νομικούς του συμβούλους.

«Οι νομικοί μου σύμβουλοι μου είπαν ότι δεν είμαι υποχρεωμένος να καταθέσω δήλωση περιουσιακής κατάστασης για τη θέση που κατείχα εκείνη την περίοδο», αναφέρει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκίκας Χαρδούβελης ανέλαβε σύμβουλος του πρωθυπουργού Λουκά παπαδήμου το Νοέμβριο του 2011 και λίγες εβδομάδες αργότερα,στις 14 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους, δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης η παραίτησή του από την θέση του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του Πανεπιστημίου Πειραιά, εξαιτίας της ανάληψης των νέων του καθηκόντων. 

Στην θέση του διευθυντή του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού παρέμεινε έως τις εκλογές του Μαίου του 2012, συνεπώς ήταν υποχρεωμένος να υποβάλει δήλωση πόθεν έσχες για τα έτη 2011 και 2012.

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις