Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Απίστευτο:Έκλεισε η Καρδιοχειρουργική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για... 300 ευρώ!

Εκτός λειτουργίας τέθηκε ουσιαστικά η καρδιοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.


Αυτό προκαλεί μεγάλο πρόβλημα στο νομό της Ηπείρου, καθώς για άγνωστο χρονικό διάστημα θα είναι αδύνατο να εκτελεστούν οι προγραμματισμένες επεμβάσεις.

Αιτία που οδηγείται σε τέτοιο σημείο, μία από τις πιο νευραλγικές κλινικές του νοσοκομείου είναι η έλλειψη οξυγονωτών.


Πρόκειται για μηχανήματα που υποστηρίζουν την εξωσωματική λειτουργία κατά τη διάρκεια της καρδιοχειρουργικής επέμβασης.

Η απουσία τους καθιστά αδύνατη την επέμβαση, πράγμα που συμβαίνει ήδη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου ματαιώνονται όλα τα τακτικά περιστατικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κόστος της συγκεκριμένης συσκευής ανέρχεται στα τριακόσια ευρώ. Λόγω όμως των οφειλών που έχει το Νοσοκομείο στην εταιρία που κάνει τις προμήθειες, εκείνη παύει να δίνει τα σχετικά υλικά!

Στο Νοσοκομείο αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόλις δύο οξυγονωτές, οι οποίοι κρατούνται για επείγοντα περιστατικά.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πρόνοια για την καταβολή των οφειλών προς την προμηθεύτρια εταιρία, ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα, να γίνει η προμήθεια των υλικών και να διασφαλιστεί η λειτουργία της Κλινικής, όπως αναφέρει το epiruspost.

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις