Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Το 70% του πληθυσμού της Β. Κορέας απειλείται με υποσιτισμό

Έκκληση απηύθυνε ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, για οικονομική βοήθεια ύψους 111 εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να ενισχυθεί το 70% του πληθυσμού στη
Βόρεια Κορέα το οποίο απειλείται με υποσιτισμό.

Σχεδόν το 70% του πληθυσμού στη Βόρεια Κορέα των 18 εκατομμυρίων ανθρώπων «δεν είναι σε θέση να τραφεί σωστά για ένα υγιεινό τρόπο ζωής» και το 27,9% των παιδιών κάτω των πέντε ετών υποφέρουν από χρόνιο υποσιτισμό, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΗΕ.





Τα κεφάλαια που αναζητεί ο Οργανισμός, θα δοθούν σε πέντε οργανισμούς των Ηνωμένων Εθνών συμπεριλαμβανομένης της UNICEF (που είναι το Ταμείο για τα Παιδιά) του ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) και του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος για να βοηθηθούν εκατομμύρια βορειοκορεάτες μέσω της παροχής τροφίμων και πόσιμου νερού.

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις