Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης έμεινε άναυδος όταν είδε ότι στο σημείο όπου είχε φυλάξει 75.000 ευρώ, δεν υπήρχε ούτε ένα χαρτονόμισμα.
Γρήγορα όμως κατέληξαν στο συμπέρασμα πως την κλοπή έκανε χέρι ανθρώπου που ήξερε καλά ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κρατούσε σε συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού, τις οικονομίες του. Έτσι κατάφεραν να φθάσουν στην άκρη του νήματος και να διαπιστώσουν οτι δράστες της κλοπής του μεγάλου ποσού, ήταν η αδελφή του παθόντα και ο γαμπρός του.
Σύμφωνα με την Εφημερίδα Κόσμος, σε βάρος και των δύο σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ με αφορμή το περιστατικό αστυνομικοί συνιστούν στους πολίτες που έχουν χρήματα στα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην εκμυστηρεύονται σε κανέναν το μυστικό τους.
“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα
περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου